Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Pan Cihla

18. 1. 2010 18:56
extremismus v armade

Dovolim si komentovat extremismus v armade, konkretne kauzu s onim H na prilbe naseho vojaka 4. brigady rychleho nasazeni v Afghanistanu. Predem podotykam, ze jsem nikdy nebyl pritomen, ani jako pozorovatel, na vojenske misi v zahranici a tudiz veskere informace, ktere s touto kauuzou souvisi jsem cerpal pouze z nasich ceskych zdroju, tj. internet a tisk.

V zasade jsem se setkal se dvema nazory a to: a) novinari nemaji o cem psat a delaji z komara velblouda, ti dva kluci jsou prece slusnaci a zadny nackove. Kvuli blbejm novinarum ted ty dva elitni vojaky vyhodej.

b) od vojaku to byla klukovina, nasazujou kazdy den zivoty, tak prece je nebudem kvuli nejakejm maluvkam odsuzovat

Nyni se pokusim reagovat:

A) Novinari za to nemuzou, pouze jenom informuji o faktech. Nic vic. Konec koncu, je to jejich prace. Blbost je malovat si nacisticke znaky na prilbu.

0 0
možnosti
OL

kocourek-černý

15. 1. 2010 10:32
Rozdíl

mezi minulostí a historii je ten, že minulost je vše co se v minulosti stalo a historie je pouze to co je nám známo a v našem vědomí. Toto je důležité a proto se musí dějiny stále přepisovat a mění se. Což ovšem není v zájmu pro tvoření mýtů a odůvodnění přítomnosti. Má to však velký dopad na tvoření budoucnosti. Jde tedy o umyslné zamlčování částí minulosti která se může v budoucnosti vymstít.

0 0
možnosti
JAH

achabisko

15. 1. 2010 1:02
Dovolím si ...

odpovědět, anebo souhlasit "obrazem"

http://www.youtube.com/watch?v=aTRF68Ou06Q

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1326x
Hezky vlastenecky.