Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MW

Hegemon

16. 11. 2010 20:25
Proč

to všichni povážují za takovou šílenou věc ? ODS a ČSSD vládnou Praze už nějaký ten pátek.  Po tom jak vyjadnávala TOP09 se není čemu divit(aby si diktovala kdo bude a kdo nebude za ODS vyjednávat ????) . Trošku se přepočítala s tím, že když je vítěz tak že musí být ve vládnutí. Nemusí.

0 0
možnosti
HPP

harmonická perzistence paměti

16. 11. 2010 21:42
Re: Proč

To je možné, ale těch proklamací od ODS a poznámek a výkřiků na adresu socanů, a pak tohle? Věřím tomu, že valná většina voličů ODS je pěkně naštvaná, zvláště, když tam Svobodu nastrčili jen jako panáka, jako tzv. "novou tvář", a všichni ostatní zůstali.;-D Takže kšeftíky v řádech miliard pojedou hezky a plynule dál, a hlavně to špinavé teď rychle spolu s čéesesdé zamést a uklidit.

0 0
možnosti
MW

Hegemon

16. 11. 2010 22:25
Re: Proč

Tak kdyby se to mělo řídit tímhle, tak by ODS a TOP09 nešlo nikdy dohromady. Protože TOP09 se velmi opírala do ODS. Volič by měl být naštván až v průběhu, když zjistí že neplní své prohlášení. Do té doby to jsou jen "citovky". Pokud ODS a ČSSD budou plnit , tak proč ne. Pokud jste to četl, tak to jen člověk může schválit..nebo Vám tam něco chybí ? Myslíte že "noví" strana TOP09 je větší zárukou plnění ? Pochybuji, stejné jako ODS a ČSSD. Jinak ODS prosadila většinu svého programu ( pro to snad jí voliči dali hlas ne ?) a kdyby byla s TOP tak se to nestane ( viz. jednání TOP kdy říkala kdo  smí a kdo nesmí vyjednávat atd.)

0 0
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1326x
Hezky vlastenecky.