Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jen mi vysvětlete, když je ten Zeman a Rusnok takové dílo ďáblovo, proč ten Kalousek nebo Kuba nedodali ty potřebné hlasy k opozici pro předčasné volby, když jim ten Zeman řekl, cože udělá a oni to dobře věděli. Že by v takovém případě žádný Zeman ani Rusno ve hře nebyli, to holt prostě pravda není.

Soudě podle diskuse, vláda Nečase by v takovém Rakousku nepadla ani náhodou dokonce několikrát.

Úžasný přehled občanských postojů aneb kmotříky si brát nenecháme za žádnou cenu.

0 0
možnosti
MK

Vždy platilo, že žádný levicový politik nikdy neměl rozumný názor na ekonomiku. Dlouho to vypadalo, že pan Rusnok je výjimkou z tohoto pravidla a proto jsem k němu měl respekt. Toto konstatování platilo do okamžiku, kdy přijal roli tajtrlíka a poskoka. Neumím si představit lepší způsob historického znemožnění, než ten, který nám právě teď pan Rusnok předvádí.

2 0
možnosti

jak se přijetí role tajtrlíka váže k názoru na ekonomiku?

0 0
možnosti
AN

Tak Rusnok odpočátku říkal, že jeho vláda o Temelínu rozhodovat nebude. A do vlády si měl zvolit, koho, nepřátele;-D Něco jiného je sestavování vlády a něco jiného kupčení s poslaneckými  mandáty. A pokud vím, tak Rusnok oslovil i některé současné ministry pana Fialu a Picka, jeden odmítl, druhý přijal a i někteří další oslovení odmítli, takže jaké trafiky jen pro vyvolené.

0 1
možnosti
RK

Tak proč Zeman ubezpečuje Klasnovou, že se o Temelínu nebude jednat ...................

2 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1737x
Zajímám se o vše , co člověka obohacuje....