Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J49a48r37a 28R62a96n42k

24. 11. 2015 2:06

Muj prispevek se nesmi ukazat, robot zase pracuje, tak pouze: KarmaR^

0 0
možnosti
JR

J89a53r55a 87R92a10n34k

24. 11. 2015 2:05

Zadnemu prezidentovi se nepodarilo rozdelit narod a vzbudit poprask ve svete, at uz to bylo u klenotu, znehodnoceni Hovoru z Lan a poprask minuly rok 17.11. - uz by mel byt trochu pod kontrolou a Ovcacek nahrzen.

KarmaR^

1 1
možnosti
Foto

Obávám se, že ani pan president, ani jeho obdivovatelé si Vaše slova nevezmou k srdci. Ono jim totiž plní pouze fyziologickou funkci pumpy.

Vám R^!

2 1
možnosti
KD

Já jsem tam nebyl, ale jak je možné, že ti studenti tam chtěli zrovna v tu dobu , co tam byl Zeman? Proč nešli dříve nebo později. O tom mítingu se vědělo dopředu. Takže v zásadě nechtěli nic jiného než provokovat.

2 5
možnosti
VR

Ach jo! Co kdyby sis alespoň zjistil, že ty studenti tam šli o tři hodiny dříve než tam byl Zeman! Fakta tě nezajímají, jen když si můžeš na někoho plivnout, že?

4 1
možnosti
OK

Vtip a nadsázka, stejně jako určitý odstup od tématu versus ulpívání na své pravdě, tvrdý boj za ni, hledání nepřátel. Toť rozdíl mezi normálním a fanatickým přístupem. V diskusi naleznete řadu příkladů.

2 0
možnosti
OK

Za tento text budete tvrdě ztrestán. Zatím jen slovně (díkybohu).

2 0
možnosti
KS

Vypadá to tak,že jste se svým životem prolhal,pane autore.

2 2
možnosti
JC

Proč píšete, pane autore, nepravdy, vyloženě lži, prosím Vás? Žádné studenty žádná prezidentova ochranka odnikud nevyvedla ... A tak se dá pokračovat ... 

ČlánekRv

4 6
možnosti
LJ

Jaký prezident, takový lid.

5 1
možnosti
Foto

Jako "svobodný plebejec" Vám říkám, že Váš článek je lživý a demagogický. Už jen zbývá, abyste podotkl, že Policie ty "vyvedené" studenty možná i zbila a že se tím u nás vrátila totalita.

Jinak totalitní myšlení tady máte Vy, protože víte lépe než Zeman co dělá Zeman a jak je on sám proti sobě. To už jsme zažili.

6 4
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1737x
Zajímám se o vše , co člověka obohacuje....