Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ghost Dog

22. 4. 2012 19:48
já se na to trochu poinformoval ..

.. Čížkovická cementárna je jediná v ČR, která má zařízení, které je schopné tyto kaly spálit bez nebezpečí ůniku nebezpečných splodin do ovzduší .. je to o teplotě spalování ..

.. Čížkovická cementárna za spalování kalů nemá žádný přímí zisk .. její zisk je úspora za topná média, tzn. zdarma dostane, zdarma spálí, ale nemusí nic nakupovat .. kdyby to uměly spálit v Ostravě, tak by to nikomu nenechaly ..

.. když už napíšete, že možná bude něco ve vzduchu, tak možná tam nic nebude .. a jak píše diskutující níže, jaderný odpad se také musí řešit .. to jen zelení ekotroubové mají s takovými věcmi problém .. no jo, oni tu televizi můžou sledovat i při svíčkách .. :-/

0 0
možnosti
AN

TondaN

22. 4. 2012 12:08
nejhorší na tom je,

že se ty kaly někde pálit musí. nebo ne? poučte mně.zrovna tak úložiště jaderného odpadu nikdo nechce. možná ani dálnici někteří nechtěli. / já jsem před časem dostal k popdepsání arch proti dálnici ,a když jsem se zeptal ,kde se mám podepsat pro dálnici,řekli mi ,že takovou kolonku tady nemají. já přesně nevím,jestli nějaké zbytky jdou do ovzduší,ale při tak sledované záležitosti docela věřím odpovědným. po čase zjistíme,která lobby nám tady dělá rozdílení.takže víte jak se to dnes říká?něco víš,dej trestní oznámení.. a je to.

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1737x
Zajímám se o vše , co člověka obohacuje....