Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

s.npor, svob. v z. Barth se hlásí do služby (spojař IV.1977-IV.1979)

Také mám voj. knížku ČSLA a přísahy mne nikdo nezbavil. Až půjdeme za Opatou, vyžádám si SA58 a PI52.

URRÁÁÁÁ

0 0
možnosti
VH

Soudruhu npor., ppor. v záloze Hrubý se hlásí pod vaše velení. ;-D

1 0
možnosti
MB

Vladimíre, vítejte v družstvu. No dobré, velení by bylo, kde je ovšem vojsko ? Předem sděluji, že já mám pouze lehkou obuv ! Kanady nebrat, ty by špinily parkety ! ...

1 0
možnosti
Foto

To je ještě dobré, horší je, když na Vás zapomenou při hromadném sexu...;-D

0 0
možnosti
LT

L70u73d61ě53k 33T17o66n13d23r

10. 10. 2019 9:50

Tož, já jsem jen vojín ČSLA, ale vojenskou odborností spojař. Takže vám budu dělat spojení. Nebojte, to dáme! Určitě dáme dohromady aspoň pluk :-)

3 0
možnosti
MB

To se Luďku může hodit Bez spojení prostě velení není. Pluk bude, musíme hlavně usilovat o získání klíčových odborností - Písař by byl, ještě známosti u kuchaře - někoho z Army prodejny, knihovníka, sportovního referenta a lapiducha! Mluví ze mne zkušenost, bez těchto se válka vést nedá ! ... :-)

2 0
možnosti
MB

Nermuťte! Spojíme se a již budeme dva. Jsem rovněž zkušený bojovník Varšavské smlouvy. Bojoval jsem v Sušici, ve štábu - u 2 motostřelecké divize. Udatně jsem se probíjel kancelářemi obrovského objektu. Dobyl i sklep s tiskárnou a na půdě navštěvoval kreslíře map. Nejraději jsem manévroval na náměstí v hotelu Fialka! Osvědčil jsem se, byl jsem stále povyšován. Své zkušenosti jsem zúročil na třech manévrech....

Udělal jsem chybu, dle hodnosti jsem měl velet! I tedy spustil - Chlapci, seřaďte se dle velikosti, na můj pokyn - Nyní, teď! Důstojník začal křičet cosi, o svérázné povelové technice. Jsa řádně vychován jsem jej oslovil - Nekřičte na mne, sdělte čeho žádáte - Rád vám vyhovím! Nějak špatně to pochopil, argumentoval imperialistou na hranicích a já skončil u velitele útvaru. Přijal zprávu o mých písařských dovednostech - Dokonce o prověrce na čísla spisů - 0 = tajné, 00 = přísně tajné! Blaženě se usmál a přeřadil mne ! Opět jsem bojoval s nástěnkami a fungoval jako přenašeč papírů! Agresor šanci neměl. Za nejlepší zápis kontroly, co jsem kdy psal bylo objevení poklesu bojeschopnosti - "Na zvolání Stůjte ! Opilý vojín Štěpánek upadl ... !

Zavelte mi a já jsem připraven! Využiji moudra svého kdysi staršího písaře. Na můj dotaz zelenáče, co dělá v případě bojového poplachu, skutečně pravil - "No, čo by? Vozmem svoj písací strojček a iděm" ! (Ideální, skutečné historky k pivu) ... :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 412x
Michal Jupp Konečný Narodil se na úpatí Nuselského mostu, když tam ještě nestál. * Do Prahy se vrátil za účelem vysokoškolských studií, ale to už měl zkušenosti s jazzem a rock’n’rollem. * Ale věnoval se divadlu, pro které psal hry a písničky. * Nakonec založil se svou ženou Hankou folkovou kapelu. * Aby měla kde hrát, začal organizovat koncerty v Malostranské besedě. * Z Malostranské besedy se stala Mekka všech folkařů, trampů, bluegrassistů a písničkářů. * Po deseti letech ho z Besedy vyhodili, protože tam uváděl režimu nepohodlné písničkáře. * Stal se šéfem břevnovského Klubu na Petynce. * Na dalších deset let se Petynka stala Mekkou všech folkařů, trampů, bluegrassistů a písničkářů. * V sedmdesátých a osmdesátých letech byl dramaturgem Porty, která se v té době z malých sálků vypracovala až na třicetitisícový Lochotín v Plzni. * Byl lídrem Folk a Country Klubu, který po třicet let pořádal v Praze koncerty v Lucerně a dalších velkých sálech. * Byl dramaturgem Českokrumlovského folkového festivalu, Svojšického slunovratu, Svojšického letorostu, Banjo Jamboree, Country rumpálu a dalších festivalů. * Psal do Mladého světa, Mladé fronty a dalších medií o hudbě. * Ve vydavatelství Panton připravil řadě dnes velmi slavných kapel jejich první alba. * Po Listopadu 89 se stal šéfredaktorem časopisu FOLK & COUNTRY, který vycházel 21 let. * Připravil devadesát televizních pořadů Folková setkání. * Je dramaturgem festivalů Zahrada a Folková růže. * Zatím mu vyšlo pět knih, jednak o hudbě a jednak humorných. * Má dceru a syna, čímž si zajistil šest vnoučat. * Jeho životní krédo: Vstoupíš-li do vozovky, nečum po ženskejch.