Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

No právě - my starší ročníky si dobře pamatujeme, jak byla na spadnutí atomová válka mezi hodnými komunisty a zlými imperialisty, a zatím nic, pak zase bylo strašeno, že se vyčerpají surovinové a energetické zdroje - brzy!!!! - a nic, pak se zjisitlo, že je to jinak, pak tuším přišla ozonová díra - všichni umřeme na rakovinu kůže - no neumřeli jsme a teď zas magoři vymysleli, že lidstvo tvoří oteplování planety. Víte, co se stane, až přestane teplota stoupat a klesne? Vymyslejí nějakou jinou děsnou hrozbu: tak například umělá inteligence, ta nás určitě zničí. ..atd. Je to spíše práce pro psychology, proč lidi takhle blbnou.

2 0
možnosti
SL

Stačí, aby bouchla jedna nebo dvě sopky a po týdnu se oteplení sníží o 50% .

Matička země (když už toho bude mít dost) se s parazity dovede celkem snadno a rychle vypořádat a její adaptabilní systémy si to časem srovnají ;-D;-D;-D.

0 0
možnosti
Foto

Hezke a co tani ledovcu ??? Nalezy mamutu v Rusku ??? Nerokam ze teplo tu nebylo ale býlo takove ??? Opravdu zde byly takova tepla jako letos v cervnu a poslednich par let ??? Ze se zde na sumave pestovalo vino to ano , o tom je vasen o Karlu IV, ale myslim ze se planeta meni ....

0 0
možnosti
Foto

Opravdu zde byly takova tepla jako letos v ćervnu a poslednich pár let ??? Ano byla a vyšší a byly tu sobtropy a proto tady Karel IV pěstoval víno. O tom svědčí dochované dokumenty z té doby. Také na Šumavě a v Krkonoších byl ledovec a dnes není. Kdo za to může???? Počasí se na zemí mění a má na tom vliv slunce a odpařovaní metanu z mořského dna a CO2 podle věci je důsledkem.

2 0
možnosti