Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Politika, který je tu na jedno volební období, nezajímá co tu bude za 20 let a kdo bude pracovat na důchody. Politikovi jde o to, aby se kola ekonomiky pořádně roztáčela a k tomu jsou potřeba děti všech druhů a barev. Dítě je hybatel ekonomiky, pro něj se kupují nejlepší hračky, potraviny, je nutné větší auto. Dítě, na rozdíl od dospělého, každou chvíli potřebuje něco nového. Oblečení co rok, mobil co týden. Když bude vlastních málo, pořídíme si rovnou velké děti v zahraničí. Ty taky v dohledné době pracovat nebudou, ale kolik peněz spotřebují. Peníze se musí točit, a čím více se točí, tím více se odstředivou silou dostanou do správných kapes. Vlastní kapsa je vždy lepší než ta společná, že?

Pokud nás bude méně, nemusíme budovat Blanky, stačí udržovat co máme. Nebude potřeba najímat další úředníky, policisty. Stavy se jednoduše sníží a na chudáky důchodce se nějací roboti nebo lidé taky najdou.

0 0
možnosti
ZH

Bože, při porodnosti 1,6 je jenom otázka času, kdy vymřeme. Všechno ostatní co jste napsal je naprosto irelevantní, protož matematika je jen jedna a tu žádnej politik neokecá. :-/

2 2
možnosti
LJ

V Africe a jinde ročně přibývají desetimiliony lidí. Země s přestárlou a ubývající populací nemůže dlouho odolávat tlaku mladých lidí, kteří se v přelidněných zemích nemohou uživit. Jestli si někdo myslí, že stačí dát ve volbách hlasy politikům, kteří slibují zastavit příliv migrantů, pak je to úsměvné, ovšem jde o kyselý úsměv.

0 0
možnosti
Foto

V poslední době jsem svědkem oslav 80tin, 90tin velmi čilých seniorů v mém okolí a na druhou stranu až mrazivě mnoho úmrtí mladých lidí ve věku 30-45 (ne na následky havárií, ale fatálních onemocnění). Myslím, že uteče doba jedné, možná dvou generací a mantra o prodlužování lidského věku přestane platit.

3 0
možnosti
Foto

Na následky fatálních onemocnění se prostě umírá. Může se i stát, že se jich ve vašem okolí sejde více, ale nic to nemění na tom, že lidský věk se prodlužuje.

0 0
možnosti
PJ

Ta kampaň s vymíráním národa má jediný účel: Podepřít snahu evropských politických špiček (a jejich přisluhovačů) zaplavit Evropu africkými a arabskými mladými muži za účelem vyšlechtění nové euronegroidní rasy. Toť dávný sen zakladatelů EU (Coudenhove Kalergi - Die Europäische Nation).

8 2
možnosti
Foto

Ta kampaň byla dávno před imigranty. Možná dokonce, kdybychom se hodně množili, tak by to bylo jednodušší v tom, že bychom mohli říct, že je nepotřebujeme, že máme svých lidí dost, a že už se sem nevejdou:-)

0 0
možnosti
Foto

Nojo, máte pravdu, ale říkejte to takovému Babišovi, který s podnikateli a živnostníky vede nevyhlášenou vyhlazovací válku:-):-/

2 0
možnosti
Foto

P.S. Ale množit bychom se stejně měli víc :-)

2 2
možnosti
MS
  • Počet článků 237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 412x
Michal Jupp Konečný Narodil se na úpatí Nuselského mostu, když tam ještě nestál. * Do Prahy se vrátil za účelem vysokoškolských studií, ale to už měl zkušenosti s jazzem a rock’n’rollem. * Ale věnoval se divadlu, pro které psal hry a písničky. * Nakonec založil se svou ženou Hankou folkovou kapelu. * Aby měla kde hrát, začal organizovat koncerty v Malostranské besedě. * Z Malostranské besedy se stala Mekka všech folkařů, trampů, bluegrassistů a písničkářů. * Po deseti letech ho z Besedy vyhodili, protože tam uváděl režimu nepohodlné písničkáře. * Stal se šéfem břevnovského Klubu na Petynce. * Na dalších deset let se Petynka stala Mekkou všech folkařů, trampů, bluegrassistů a písničkářů. * V sedmdesátých a osmdesátých letech byl dramaturgem Porty, která se v té době z malých sálků vypracovala až na třicetitisícový Lochotín v Plzni. * Byl lídrem Folk a Country Klubu, který po třicet let pořádal v Praze koncerty v Lucerně a dalších velkých sálech. * Byl dramaturgem Českokrumlovského folkového festivalu, Svojšického slunovratu, Svojšického letorostu, Banjo Jamboree, Country rumpálu a dalších festivalů. * Psal do Mladého světa, Mladé fronty a dalších medií o hudbě. * Ve vydavatelství Panton připravil řadě dnes velmi slavných kapel jejich první alba. * Po Listopadu 89 se stal šéfredaktorem časopisu FOLK & COUNTRY, který vycházel 21 let. * Připravil devadesát televizních pořadů Folková setkání. * Je dramaturgem festivalů Zahrada a Folková růže. * Zatím mu vyšlo pět knih, jednak o hudbě a jednak humorných. * Má dceru a syna, čímž si zajistil šest vnoučat. * Jeho životní krédo: Vstoupíš-li do vozovky, nečum po ženskejch.