Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Občané se rádi nechávají vodit za ručičku. Jakmile je pustíte tak jste zlý a nechápete ho. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Musel by zaniknout současný komunismus (převlečený za šedý střed parlamentní většiny) stejně dramaticky, jako zanikl právě ten komunistický režim v roce 89. A to se v relativně klidných stojatých vodách, ve kterých je lidem v podstatě dobře, nestane. Občané nechtějí převzít zodpovědnost za své životy, jak se ukazuje v každých volbách.

Ale udeřil jste to, pane K, na hlavičku. R^

0 1
možnosti
Foto

A34l96e65š 20P21r97a71g84e94r

13. 12. 2016 13:56

ano, ale jen ze shodu a jen nektere

0 0
možnosti

Tak jste se zařadil do zástupu nemyslících, kteří protestují proti každé kontrole a zákazu. Jenže ty kontroly a zákazy jsou potřeba, jinak by se v tomto státě nedalo žít. Nicméně, zatímco lidé jako Vy protestují proti relativně potřebnému zákazu kouření v restauracích (a ne, většina restaurací skutečně není nekuřácká), existuje hromada dalších předpisů, které skutečně škodí, ale které nikdo nevnímá.

1 0
možnosti
LC

a co by tam dělali ?

dyť to je jen o zákonech ta sněmovna a senát ?

2 0
možnosti
Foto

No lepší by bylo, kdyby nedělali nic.

1 1
možnosti
SN

:-).......Máte pravdu ! Obojek se nenápadně utahuje, dnes jsem zaplatil za půlhodinovou práci kominíka 1200 kč. Roky jsem ho nepotřeboval, komín jsem si čistil sám! Co vlastně při té návštěvě každý rok zjišťuje? KOho ohrožuji nevyčištěným a neprohlédnutým komínem? KDybych od komína vyhořel bude to řešit pojišťovna, kde je dům pojištěný! Čili.....jaký je účel tohoto zákona? R^R^R^

2 0
možnosti
LC

pojišťovna vám dá prd , když nebudete mít potvrzení o kontrole komínů od kominíka;-D

1 0
možnosti
MT

Náš stát, strana a vláda vi nejlepe co je pro nás nejlepsi, ale my to ješte nevime...

6 0
možnosti
Foto

Naše zájmy? A jaké víte, že mé zájmy jsou shodné s Vašimi? A víte vůbec, jaké jsou Vaše zájmy. A jaké víte, jaké jsou mé zájmy?

0 10
možnosti
IG

Inu, autor asi chtěl říci, že obyčejná lidská slušnost je nad zákony.

Dodržování tohoto elementárního pravidla by mělo stačit.

Ne dělat na každý lidský krok hned zákon ....

9 0
možnosti
  • Počet článků 237
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 412x
Michal Jupp Konečný Narodil se na úpatí Nuselského mostu, když tam ještě nestál. * Do Prahy se vrátil za účelem vysokoškolských studií, ale to už měl zkušenosti s jazzem a rock’n’rollem. * Ale věnoval se divadlu, pro které psal hry a písničky. * Nakonec založil se svou ženou Hankou folkovou kapelu. * Aby měla kde hrát, začal organizovat koncerty v Malostranské besedě. * Z Malostranské besedy se stala Mekka všech folkařů, trampů, bluegrassistů a písničkářů. * Po deseti letech ho z Besedy vyhodili, protože tam uváděl režimu nepohodlné písničkáře. * Stal se šéfem břevnovského Klubu na Petynce. * Na dalších deset let se Petynka stala Mekkou všech folkařů, trampů, bluegrassistů a písničkářů. * V sedmdesátých a osmdesátých letech byl dramaturgem Porty, která se v té době z malých sálků vypracovala až na třicetitisícový Lochotín v Plzni. * Byl lídrem Folk a Country Klubu, který po třicet let pořádal v Praze koncerty v Lucerně a dalších velkých sálech. * Byl dramaturgem Českokrumlovského folkového festivalu, Svojšického slunovratu, Svojšického letorostu, Banjo Jamboree, Country rumpálu a dalších festivalů. * Psal do Mladého světa, Mladé fronty a dalších medií o hudbě. * Ve vydavatelství Panton připravil řadě dnes velmi slavných kapel jejich první alba. * Po Listopadu 89 se stal šéfredaktorem časopisu FOLK & COUNTRY, který vycházel 21 let. * Připravil devadesát televizních pořadů Folková setkání. * Je dramaturgem festivalů Zahrada a Folková růže. * Zatím mu vyšlo pět knih, jednak o hudbě a jednak humorných. * Má dceru a syna, čímž si zajistil šest vnoučat. * Jeho životní krédo: Vstoupíš-li do vozovky, nečum po ženskejch.