Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

nemuzu nikde najit zdroj, ze ktereho autor cerpal "za těch několik dní po převratu už stihlo z Ukrajiny odvézt 42,3 tuny ukrajinského zlata (viz. odkaz)."

0 0
možnosti
PC

P92e94t11r 61C67v15a11c97h

28. 3. 2014 8:11

Dobře a pravdivě napsané. R^ Karma.

0 0
možnosti
PL

Fascinuje mě, kde lidé chodí na takové nesmysly a ještě se nestydí něco takového věřejně napsat. Například, 80% ropy z Libie teče do Evropy, více jak 50% ropy z Iraku teče do Asie, asi 20% do Evropy a nejakých 15% do USA (dle udaju z roku 2013).

Na základě faktických nesmyslů autor dochází k fantasmagorickým závěrům. Pokud by například USA zabrala Ukrainu (fantasmagorie), aby tim pokryla své ničím nekryté peníze, jak popisuje autor, tak by žádný dluh nezaniknul - jen by se ukrainsky dluh, ktery by, jak sám autor píše, musela Ukraina splatit svou pudou, přelil do dolaru. Ty nicim nekryte penize totiz dnes kryji nikoliv jen dluhy USA, ale i dluh Ukrainy, do ktere dolary tekly v minulosti také.

Neuvěřitelné, čím vším se na Internetu člověk musí probírat.

0 0
možnosti
JK

To, že USA odvezly z Ukrajiny 42 tun zlata je potvrzeno ještě odněkud jinud, než z Iskra-News?

1 0
možnosti
Foto

P86e36t13r 14H14a44n15n17i38g

17. 3. 2014 14:03

Tem mediální nátlak ČT je šílený. Kolik se vyrojilo mladých zapálených, v minulosti rudých nyní EU příznivě naladěných politologů, kteří vystupují jako odborníci. I kdyby, jak se říká, "na každém šprochu bylo pravdy trochu", tak naše sdělovací prostředky ve stylu Rudého práva nutí občany si jejich "pravdy" překlopit do zcela opačných pravd..

1 0
možnosti
JK

Souhlas, toto píšu od prvních chvil téhle krize po diskuzích, je to jen a jen boj o sféry vlivu. EU nejdřív dělala pěkné kukuče na Ukrajinu a budila v Ukrajincích přehnaná očekávání. No a když "přeslavná asociační dohoda" slibovala pouze "pot a slzy" (proti čemuž nic nemám, naopak), tak ale šéf země před bankrotem by byl šílenec, kdyby jim to podepsal. (Zvláštní, že dnes už i prachy nabízejí, proč tehdy ne?) Čí bony ? Odstřelili tím Janukovyče účelově a vědomě, nebo jen škrkali zápalkami kolem plynu nedomýšleje důsledků ? Až moc takových momentů v této "kauze" je tak nějak "zvláštní". 

Ten, kdo nedomyslel (či účelově domyslel), že to smrdí zbrojními komplexy NATO hned za ruskými hranicemi, a snad myslel, že Rusko bude tiše šoupat nohama, patří k Chocholouškovi. 

Bylo od prvního okamžiku jasné, že to bude pořádně akcelerovat, takže...

A ta orwellovská propaganda, mediální štvanice... chce se mi zvracet.  Už je to zase tady, manipulace, manipulace, manipulace.. ve jménu černobílého světa... Satan Rus a Svatá EU (Západ)

3 0
možnosti
Foto

Ano, takový názor má větší základnu, než jen ty politicky jednostranné postoje. Ať z té, nebo oné strany.

2 0
možnosti
Foto

Nechci prudit, ale kde je ten odkaz?

Ráda bych si ho přečetla.

0 0
možnosti
JK

Odkaz máte pod velikým nápisem Související články

2 0
možnosti
JR

J16a80n 55R26i72c45h86t89e90r

12. 3. 2014 10:38

Aj vaj vaj, mladý muži... budete záhy lynčován. Protože máte pravdu, což se nenosí.:-)

6 0
možnosti