Ministryně Šmelová:“Jsem pro připojení Česka k Rusku.“

Bavili jsme se o současné situaci na Ukrajině s ministryní školství Martou Šmelovou. Uvedla, že respektuje výsledky hlasování krymského referenda, nechápe agresi Evropské Unie a Ameriky vůči Rusku či například by chtěla užší propojení mezi Českou lidovou republikou a Ruským svazem.

Dobrý den soudružko, jak hodnotíte výsledky hlasování lidí na Krymu, kteří se v podstatě jednotně vyslovili pro připojení k Rusku?

Výsledek beru jasně, krymský lid se rozhodl přičlenit k Rusku, jedné z nejvyspělejších zemí světa, aby i zde se mohl vybudovat socialismus, o který se i u nás pokoušíme již od druhé světové války.

Jak by mělo Rusko postupovat v rámci celé Ukrajiny?

Podívejte se, situaci vidím jasně. Ruská armáda by měla přispěchat na pomoc obyčejným občanům, kteří jsou terorizováni radikalisty, a zneškodnit fašistickou vládu. Představitelé vlády a vůdci opozice proti Janukovyčovi by měli být jistě exemplárně potrestáni, protože dali šanci EU a Americe, k vytvoření dalšího kapitalisticko-imperialistického státu v Evropě.

Čili Rusko by mělo Ukrajinu násilně obsadit?

Jak násilně obsadit? Ne, Ukrajina musí využít pomoci svého velkého slovanského bratra a potlačit fašistickou revoluci. Nic jiného v tom nevidím.

Dá se srovnat příjezd vojsk do Československa v srpnu 1968 se současnou situací na Ukrajině a Krymu?

Ano, dá. V Československu byla také skupina rozvracečů a západních živlů, kteří chtěli násilně svrhnout režim a dát prostor americkým imperialistům. To samé se teď děje na Ukrajině. Doufejme, že se situace vyvine v prospěch pravdy a Ukrajina bude nakonec připojena k Rusku, kterému právem patří. Nebyla bych proti, pokud by i Česká republika měla pevnější vztahy s Ruskem, za určitých okolností bych uvažovala i o připojení Česka do Ruska.

Česká lidová republika je jedinou zemí, kde na konci 90. let nepadl socialismu. Ostatní státy střední a východní Evropy jsou ničeny hospodářskou krizí. Česku se krize úporně vyhýbá. Čím si to vysvětlujete?

Je to jasné, země prosperuje díky poctivé práci soudruha Flipaty jako premiéra a našich dalších vrcholných představitelů. Nejen oni, ale všichni občané bojují za lepší republiku! Díky plnění plánu pětiletky spolu s mocným přítelem Ruskem zasadíme brzy definitivně poslední úder do umírajícího kapitalismu, který v Evropě způsobuje řadu sebevražd lidí a ničí lidské osudy.

Poslední otázka, o víkendu demonstrovalo na Rudém náměstí (Václavské náměstí) pár lidí, kteří podporují ukrajinskou vládu a odmítají krymské referendum. Co si o nich myslíte? Proč to dělají?

Jsou to jistě parazité společnosti, štváči, lidské hyeny, rozsévači zla, kteří chtějí pošpinit jednotný názor České lidové republiky, která jde semknutě se svým největším spojencem – Ruskem. Zapojme se všichni a nedovolme západním silám, aby ovládli naší vzkvétající vlast. Lid bude soudit demonstranty - zrádce!

 

Rozhovor je smyšlený a poukazuje na názory jedné poslankyně za KSČM, které by rozhodně neměly být přehlíženy, protože stanoviska, které komunisti prezentují, jsou pro mě nepředstavitelné.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Michal | úterý 18.3.2014 21:58 | karma článku: 22,59 | přečteno: 1543x