Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Blíží se nějaké volby a proto Michal Hašek logicky ožil.

0 0
možnosti
MS

To je dost těžké nedělat z masakru na fakultě reality show, když se běžně dělá reality show z války v Ukrajině a čištění Gazy.

0 0
možnosti
VF

PS.: Mimo jiné - nějaká důvěra takzvaných obyčejných lidí v nějaký takzvaný právní stát, zelené obzory a skvělé vyhlídky na existenci ve čtvrté říši je taky jen chimérou vládnoucích loutek

1 3
možnosti
LS

Kdo ty loutky ovládá?

1 0
možnosti
Foto

J15a66n 81Š96i80k

28. 12. 2023 12:56

Společnost bude hledat viníka. Pro většinu je totiž takový čin těžko pochopitelný, motivům skutečného viníka nedorozumění anebo nebude chtít rozumět. Proto bude hledat všude jinde. Nejsnazší terč bude policie, potom doktoři, psychologové, vláda...O tom celá ta show bude. A když se k tomu přidá typické české co Čech to odborník na všechno, bude to stejné jako s Covidem. Mimochodem už se k události vyjadřoval takový mudrlant jako je třeba zubař pan Šmucler. Rozuměl víru, rouškám, teď přijdou zbraně a jak se mělo a pod jakým úhlem na pachatele střílet bude stoprocentně vědět taky.. Hezký den

3 0
možnosti
MC

Máte pravdu v tom, že veřejnoprávní televize dnešního střihu se živí převážně reality show a to nejen tragédií na FF, ale i reakcemi rádoby povolanými komentátory k Ukrajině a Blízkému východu. Některé papouškování dlouho omílaných verdiktů je už opravdu směšné show.

2 0
možnosti
RP

Naprosto souhlasím, to co převedli někteří komentátoři tv , jejich dokola trapné otázky po dobu dvou dnů vysílání jen o tragédii, hraničilo se zdravým rozumem.

6 0
možnosti
VF

Dne 22. 12. 2023 jsem si dovolil napsat: A zase se bude hledat, kdo za to může. Potentáti se budou předhánět v silných projevech... Na vybičované vlně hysterie se ve svých exhibicích svezou političtí panáci a armády zasvěcených psychologů, sociologů a politologů. Neziskové nevládní nestátní organizace a instituce se budou trumfovat ve vyhlašování sbírek. Jen těm mrtvým už život nikdo nevrátí a pozůstalí se do konce svého života nezbaví utrpení a hrůzy.

Zdroj: https://vaclavfischer.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=810641

A přesně se to děje. Vládnoucí klany využijí všeho, i tragického neštěstí, k propagandistickému divadlu o své důležitosti, nenahraditelnosti a jediné ideologické pravdy,

3 3
možnosti
Foto

Žel, i váš dnešní blog přispívá k medializaci této tragedie.

7 0
možnosti
KB

Věřit ve stát a právo?

Věří se v Boha, věří se v přírodu, věří se v krásu, věří se v myšlenku, ideu. Napsat, že se má věřit ve stát a právo, Karla Kryla nenapadlo. Takovou blbost může napsat jen politik, kterému se podle Karla už vůbec nemá věřit.

A tu stupidní reality show z toho udělal především mainstream a čacká policie pod laskavým vedením pana ministra.

4 5
možnosti
TB

To by fungovalo, kdyby si na tom některé skupiny nepotřebovaly honit politické body

2 1
možnosti
Foto

Odmítat můžete, zamezit však nelze. Nejednou i proto, že i tragédie lze ,,zužitkovat" ZPŮSOBEM LECJAKÝM

3 0
možnosti
  • Počet článků 1
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 718x
Expolitik, advokát, doživotní sociální demokrat. Hrdý otec, moravský patriot, homo politicus. Moje motto - Kdo bojuje, může prohrát. Kdo nebojuje, už prohrál.

Seznam rubrik