Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moc hezky napsáno...a vnímáno;-)R^. Jen tak na okraj, oliva, se u nás říká jednomu okrasnému keři, krásně voní. Třeba je to tak myšleno.;-)

0 0
možnosti
TD

Hmm, to náš ořech se k ničemu podobnému nemá, byť je mu vyhrožováno pravidelně, kdykoli se někdo o jeho větev praští do hlavy :-)

0 0
možnosti
DT

R^ Krásný příběh. R^

0 0
možnosti
MP

Moc hezky se to čte

0 0
možnosti
OP

Přidám jiný minipříběh. Byli jsme mladí a zamilovaní.  O víkendech jsme byli doma, přes týden za prací ve městě. Utrhnul mi překrásnou růžičku, dali jsme ji do vázy a odjeli za prací. Po týdnu byla růžička zvadlá. Bylo mi to líto, ale protože už bylo pozdě večer, nechala jsem ji kde byla. Ráno stála ve váze vzpřímená, voňavá a plná života ...

0 0
možnosti
MM

Krásné vyprávění:-). Mám také moc ráda stromy. Takovou zázračnou zkušenost jako autor jsem neprožila, ale stačí mi, že v duchu ke stromům někdy mluvím a cítím, že jsou živé a rozumějí. Děkuji za článek:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 747x
Pořídil jsem tátovi na stará kolena počítač a on začal psát o svém životě. Líbí se mi to a tak bych to rád ukázal ostatním lidem. Články jsou neupravované a tak omluvte případné překlepy a chyby člověka, který je nadšený z toho, že ovládá techniku které se doposud bál...

Seznam rubrik