Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Byvavalo; Barma, Kambodza, Vietnam......

0 0
možnosti
LC

L98u74k13a49s 42C12o61d24r

5. 7. 2014 8:42

Hele, ono je potreba si sebekriticky priznat, ze pro prumernyho Cinana nema Ceska republika zadnej zvuk. I kdyz se ruzny statni agentury snazi a ve spouste cinskejch mest uvidis treba (imho hodne povedeny) reklamy na turistiku v Praze, tak jsme pro Cinany porad neco jako hodne okrajovi exoti a hodne daleko za "vysnenou" Francii, Kanadou nebo Australii. Ostatne podobne to funguje i v tom automobilovym prumyslu - Skodovku ma vetsina lidi tady za nemecky auto s bonusem, ze ve spouste spotrebitelskejch testu vyhrava ceny za nejlepsi "value for money". Az budes v Cine delsi dobu, tak si na to zvyknes a budes to brat jako fakt (mne to zjisteni trvalo par let, ale ted po sedmi letech uz je mi to vicemene jedno). Ma to samozrejme i vyhody - treba to, ze ti daj pokoj "emigracni zlatokopky", protoze s ceskym pasem moc parady pred zbytkem rodiny neudelaj :-)

Pokud si ale chces udelat z Cinanu srandu, tak jim nekdy uvar klasickou ceskou "Cinu". Uvidis ty reakce :-)

1 1
možnosti
KT

zajímavé. takže ti opravdu bohatí a aktuálně úspěšní mají zájem o čistě intelektuální věci a máme jim co nabídnout... to zas bude rána všem pravdoláskařům a jejich sýčkování o malé české povaze

0 0
možnosti
PS

Dekuji, jste v zemi budoucnosti. Nebo v zemi s budoucnosti ? [>-]

0 0
možnosti
JS

Čína nebo Rusko znamenají pro většinu zemí obrovské trhy, kde mohou firmy prodávat. Bohužel, když někdo u nás začne jen mluvit o tom, že by obchodoval s Čínou, tak je nazýván komunistou nebo fašistou. Ostatní země jak je vidět politiku do ekonomiky moc nepletou.

1 0
možnosti
JR

J19a45r72a 48R15a40n69k

4. 7. 2014 17:28

Skoda, ze Vas nejaky renomovany, cesky magazin neplati jako zahranicniho dopisovatele, jste skvely, doufam, ze studujete mezinarodni business, nebo diplomacii, lidi jako jste Vy, by pak meli mit posty na zahranicnich konzulatechR^

Moc Vam drzim palceR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2356x
Jsem Evropan pobývající v Čínské lidové republice. Zemi, ze které pochází většina věcí co máte doma, zemi, která se snaží o čím dál větší vliv na světovém dění, a také zemi, která se stále častěji objevuje ve článcích novin. Nicméně i tak jsem si jistý že toho o ni moc nevíte.