Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GH

xasdren

8. 6. 2011 11:09
poznamka

Jen mala poznamka, vlci ziji ve smeckach, ale jsou prisne monogamni, plodny je jen alfa par, kde si alfa fena vybere nejlepsiho samce a jsou spolu az do smrti.

0 0
možnosti
GH

xasdren

8. 6. 2011 11:10
Re: poznamka

Dokud si toho alfa samce nevybere, vede smecku ona.

0 0
možnosti
N

NewDorianGray

8. 6. 2011 10:50
Zaznamenal jsem tu stížnosti žen kolem třicítky,

že muži jsou děsný. Čtyřicetiletýmu chlapovi prej třicítka není dost dobrá, že prej jedině dvacítku. Chlapů je prej o 2, možná 4 procenta míň, tak toho náležitě zneužívaj. Ale vždyť řešení je tak snadné, zaveďme mnohoženství. Úspěch se dostaví okamžitě. Copak neznáte tržní mechanismy? Nedostatek bude cenu šponovat nahoru. Žena v důchodovém věku bude žádaným artiklem pro muže všech věkových skupin. S nosíkem nahoře si bude vybírat. Je třeba jen odhodit zažité stereotypy. :-)

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

8. 6. 2011 9:47
takový míchaný nápoj

z vlastních myšlenek. Inu proč ne. Mělo by to mít ale v názvu aspoň slovo mix, aby se člověk zbytečně netrápil hledáním nějakého konceptu a nosné myšlenky.;-DR^ ať žije literární avantgarda;-)

0 0
možnosti
PH

petrph

8. 6. 2011 9:18
no vidíte

Jenže právě po tlaku moralistů zrušilo Ministerstvo školství plánovanou sexuální výchovu, kde se mladí mohli poučit co může vzejít z té pauzy na disku,a co by s proti tomu (nebo s tím) dalo a mělo dělat. Což nemusí být jen o tom prezervativu, ale i o té zodpovědnosti, i ta měla v té S-výchově podstatné místo.

Nicméně, protest byl veliký, takže nezbývá než aby to rodičové "nějak na motýlkách" vysvětlili sami...Nebo aby to ti mladí vyzkoušeli metodou "pokus - omyl"...:-(

0 0
možnosti
J

jendazmoravy

8. 6. 2011 10:09
Re: no vidíte

Ono záleží na tom, z čeho chcete vycházet.

Za prvé - slovy autora, pokud jako dané berete, že každý má svaté právo "vrznout"  s každým a vy máte jen osvětlovat, jak to provést, aby to bylo jen to "vrznutí"

Za druhé - že se pokusíte vysvětlit, že život není jen to "vrznutí", a že je potřeba počítat i s jinými stránkami

Tak si račte vybrat.

0 0
možnosti
JM

janacz

8. 6. 2011 8:49
Nějak se mi neujasnilo

?zda se přikláníte k monogamii nebo polygamii. Konec článku nesouhlasí s naoře uvedenou ideou.

0 0
možnosti
AS

Inanna

8. 6. 2011 8:07
chacha

Práva samce? A na co? Trochu dětinské. A co takhle povinnosti samce, ty se nám jaksi někam vypařily. Obsah článku pak výborně rozebírají komentáře níže, nemám co dodat než souhlas.

0 0
možnosti
A

Alka1

8. 6. 2011 7:50
hezké

 jenže na všechno musí být vůle obou dvou... Když mému ex ve 40ti hráblo a utekl s 25 letou sousedovic holkou a já zůstala na mateřský s naším třetím oboustranně chtěným děckem.. moc na výběr jsem neměla. Teď doplácím já i moje děti na všechny kompromisy učiněné  z mé strany pro dobro našich dětí a na vlstní kůži poznávám, co zmůže moc peněz....

 Takže bohužel, pravdu měla babička, když říkala cesta do pekel je lemovaná dobrými úmysly...:-/

0 0
možnosti
JM

jarmach62

8. 6. 2011 7:47
Tok myšlenek

Tento literární skvost je jakýsi podivně zmatený tok myšlenek. Obsah jaksi nekoresponduje s názvem, v podstatě to působí dojmem, že si autor chtěl udělat dobře a chlípně se rozepsal o "vrznutí" a "slabosti ve slabinách", a to způsobem, při kterém se mi malinko zvednul kufr. Celý tento výplod je pak zakončen moralistickým ponouknutím směrem k rodičům, aby si nezapomínali hrát se svými dětmi a snahou pochlubit se vlastními výchovnými úspěchy na tomto poli. A to od člověka, který svou manželku veřejně nazývá "bába". A trapas s KubY!šovou je už jen taková třešinka na dortu. Celkově bych tento text označila za velmi, velmi slabý. A to jak stylisticky, gramaticky, tak myšlenkově. P.S. Normálně bych nereagovala, ale té výzvě na konci článku se nedalo odolat.;-D 

0 0
možnosti
P

pavelgt

8. 6. 2011 7:33
Chudák Kubišová....

..........skvěle zazpívané paní Martou Kubyšovou........;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 962x
Starší pán, který snad ještě může něco říci. Tedy pokud mu to něco nešlohne ten tento, jak se jmenuje, ten co krade paměť. Alsasan - ne, Arenheim - ne, Alzheimer, jo,to je von!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy