Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LR

radik

31. 8. 2010 9:41
souhlasím

Souhlasím, až jednu malou větičku...

 

Znalost konstrukce spojky, diferenciálu či „elektronických hejblat“ patří servisákům, nikoliv řidiči. Tomu patří co nejlepší znalost kočírování! - Jak jsou tyto věci konstruované Vám může opravdu být jedno, ale měli by jste alespoň vědět jak funguje nebo alespoň k čemu slouží. Možná pak pochopíte proč se auto za určitých situací chová právě tak jak se chová. A zrovna u spojky a diferenciálu to platí dvojnásob.

0 0
možnosti
D

džajár

31. 8. 2010 10:01
Re: souhlasím

Pokud to jsou někteří frekventanti schopni pochopit - taková ženská není schopná pochopit, proč má v autě tři pedály a k čemu slouží - to mám z vlastní zkušenosti ! !!!

0 0
možnosti
PK

Komisar-durrex

31. 8. 2010 1:35
test

Myslím si že grafické znázornění by nevadilo, jediný problém bych viděl (díval jsem se na autoškolu národa na ivysilani.cz v TV kvalitě) a nápis že za značkou je stopka vidět nebyl (nečitelný) a stopka (bez pauzy a důkladného hledání) vidět nebyla (malej červenej flíček i při pauze) a to samé při otázky u přejíždění, zbylé ukázky a otázky k nim mi přisly jasné až na jednu chybu!!!

Chyba - ukázka jste v napojovacím se pruhu na dálnici a vlevo od sebe mám kamion - správná odpověď podle testu byla že zrychlím a zařadím se před něj. To je ale podle mě chyba! Z levé strany kamionu může jet jiné auto a může se chtít zařadit do pruhu před něj, pak od nehody není daleko a řidič by měl předvídat.

0 0
možnosti
D

džajár

30. 8. 2010 22:18
To máte úplně jedno,

protože dnes mě četnictvo zastavilo a po obligátním fouknutí vyžadovalo  - no samosebou LÉKÁRNIČKU! !!!

0 0
možnosti
4

499

31. 8. 2010 7:59
Re: To máte úplně jedno,

To mi připomíná, že si na ni musím vyrobit novou cedulku s datem minimální trvanlivosti...

0 0
možnosti
ZJ

annalucie

30. 8. 2010 22:18
jojo

stihla jsem projet jen první otázku z testu a dál to nemělo smysl...podotýkám,že má za sebou cca 0,5mil. km bez závažných nehod a trestných bodů

0 0
možnosti
PNH

prdly

30. 8. 2010 21:45
Promiňte, ale plácáte blbosti

1) grafika nemůže být výrazně lepší, protože to parametry běžného tv neumožňuje 

2) reagujete na bulvární nadpisy, které generalizují lidi co test nezvládli na 100% jako blbce nebo jste se skutečně urazil, že nejste stoprocentní, i když jste přece ještě nikdy neboural?

3) konkrétně u toho nájezdu na dálnici je odpověď B zavádějící, protože se zde hovoří o připojovacím pruhu, který však ještě není vidět, kdežto ve "správné" odpovědi se tvrdí, že tam onen pruh není. To je fakt a chyba autorů

4) u toho kamiónu se taky nedalo přesně vystihnout, zda by se ho dalo zprava předjet a proto asi většina volila bezpečnější zpomalení.

5) co bylo cílem pořadu? Myslím, že to nebyl žádný vážný test znalostí, ale taková oddechovka, která měla upozornit na modelové situace a připomenout jejich správné řešení. A nějaký šťastlivec mohl navíc i něco vyhrát. Vy jste snad od toho čekal něco více? Mě to pobavilo. Odpovídali jsme si se synem sami (tedy on spíš tipoval) a nikam nic neposílali, proč taky.

0 0
možnosti
PP

petr.pesek

30. 8. 2010 22:02
Re: Promiňte, ale plácáte blbosti

Proč ale je tak příšerná grafika i na webu, kde si to měli lidé před pořadem vyzkoušet? Také si myslím, že to bylo nezvládnuté.

0 0
možnosti
B

beda24

30. 8. 2010 17:35
to máte z toho, že koukáte na blbosti

pokud něco dělaj dopravní experti čt, tak to nemůže dopadnout dobře.

pořad těžko může mít  větší úroveň a nadhled, než autor.

0 0
možnosti
RD

vikli

30. 8. 2010 15:54
autoškola nenároda

Z testu jsem propadl jako každý téměř první v této republice. Grafika byla tak ubohá a rychlá, že jsem měl problém (ač připleštěn přímo na obrazovce) zaregistrovat jakékoli podstatné drobnosti a důležité značky, nemluvím o neviditelných chodcích atd. Škoda těch 9 pětek za mne a drahou polovičku, která propadla taktéž ....Rv

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

30. 8. 2010 15:40
navíc v životě neplatí jen jedna možnost

zatímco přednost je jednoznačná.......tak možnost zpomalím nebo zastavím je dobře skoro vždy, když si nejste jisti.....dokonce i když víte, že na nejasném úseku máte přednost, nebývá na škodu zpomalit preventivně tak, aby z nepřehledné křižovatky člověk neskončil zapíchnutej do dobrodruha z vedlejší, "co si nevšim".;-)

Pořad byl pro mě zklamání.Rv

0 0
možnosti
L

Lanta.2004

30. 8. 2010 15:26
Ten test byl o ničem

20 let jezdím bez nehody a řídím prakticky denně několik desítek kilometrů (z práce do práce,nákupy výlety a podobně).A přesto bych z testu evidentně propadl a navíc bych se asi hned v prvním videu dost fatálně naboural..Podíval jsem se totiž na video a pár obrázků z testů na Idnes a díky neskutečně nekvalitní grafice,která nemá s reálem naprosto nic společného jsem přehlédl několik značek a vozidel.Prostě to co by člověk běžně v reálu viděl se nedalo na monitoru ani přinejlepší vůli zahlédnout.Párkrát jsem si video ještě přehrál abych se ujistil a prostě nic - ceduli STOP na nájezdu na dálnici u otázky č3 jsem na monitoru neviděl ani po pátém přehrání.Proto mám ten test jen za naprostou blbost na úrovni novácké estrády.Ještě,že jsem se nedíval v přímém přenosu a nepropadl touze soutěžit.Škoda ztraceného času.Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 962x
Starší pán, který snad ještě může něco říci. Tedy pokud mu to něco nešlohne ten tento, jak se jmenuje, ten co krade paměť. Alsasan - ne, Arenheim - ne, Alzheimer, jo,to je von!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy