Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

SYETEY-KOTZOUR

16. 5. 2010 18:51
karma

pěkný a lidsky napsaný článek bez ambicí šokovat či zalíbit se. Pěkné.

Také mě udivuje kolik "ekologických odborníků" má základní mezery ve znalosti fyziky a chemie a klidně si troufnou se vyjadřovat k ryze technickým či technologickým problémům.

0 0
možnosti
ML

marlow

16. 5. 2010 18:16
Je to tak

Strana zelenych ve skutecnosti setrny pristup k zemi pohrbila a pohrbiva. Rad bych volil stranu s akcentem na ochranu zivotniho prostredi, ale u nas si toto oznaceni privlastnila banda fanatickych magoru a bezskrupuloznich oprotunistu. Jsou mezi nimi i slusni a vzdelani lide, ale bohuzel malokde na vedoucich pozicich. Treba namestek primatora v Brne Martin Ander patri za mrize... ostatne jako sposta dalsich na nasi radnici.

0 0
možnosti
VTG

vladimir.t.gottwald

16. 5. 2010 0:00
Ano.

Krom karmy nemám co dodat. R^

0 0
možnosti
PK

Ccecil

15. 5. 2010 21:23
Mluvíte mi z duše

karma.R^

0 0
možnosti
M

MORHHO

15. 5. 2010 21:04
Naprosto souhlasím !

[>-]

0 0
možnosti
RP

radim36

15. 5. 2010 16:40
Souhlasím s autorem.

Za našich mladých dob věnovat se ekologii znamenalo problémy opravdu vědecky studovat , vědecky hodnotit a vědecky provádět. Lidi, co se tehdy věnovali ekologii,  byli výrazně vzdělanější než jejich řekněme oponenti, co se ekologií nezabývali.

Dnes je to přesně opačně. Ekologií, takovou tou viditelnou, zelenou, hlučnou se zabývají převážně nevzdělaná hovada, která jen papouškují zelená dogmata a upravují výsledky pokusů, aby za každou cenu si udrželi dotace a jiné podpory.  Jejich oponenti jsou dnes, aspoň co se týká techniky a skutečné vědy, výrazně vzdělanější.

Jediné, v čem jsou zelení dnes vzdělanější, jsou různé sociální a společenské vědy, otázka ale je, jestli se to nemá spíše považovat ze deformaci než za vzdělání.

Například ve společenských vědách jsou jiná kritéria pro správné řešení než v přírodních a technických vědách a sice ve společenských vědách je správné to řešení, které považuje za správné nejvíc lidí. A to se zase dá nahnat propagandou , což zelení pilně dělají.

0 0
možnosti
M

milanalois

15. 5. 2010 16:26
Velmi výstižný článek.

Stručně a jasně řečeno to, co si myslí tisíce jiných lidí. R^

0 0
možnosti
C

coj@nato.2

15. 5. 2010 15:46
No,je to na Vás dokonce i vidět,........

...když se kouknu na fotku.;-D

Pane Slavíčku, mně Zelení ani tak moc nevadí, je kolem nich občas i sranda. Ale jejich představitelé nebo zástupci v Parlamentu evidentně neškodí českému státu, jako mnozí jiní. A prosazují např. přímou volbu presidenta, což se mi také líbí.:-)

Vaše argumenty mně připadají úsměvné, i když se na nás mračíte.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

15. 5. 2010 21:24
Re: No,je to na Vás dokonce i vidět,........

úsměvný jsi ty, ale to nepochopíš.

0 0
možnosti
P

pitbulek

15. 5. 2010 15:23
Proč nemám rád Zelené?

souhlasím taky nemám rád tu zelenou chátru která místo toho aby věcně argumentovala při řešení toho či kterého problému jen svými obstrukcemi prodražuje investiční stavby a tím nás okrádá o naše společné prostředky ... ale co mě zneklidňuje že naše státní moc s nimi nedokáže úspěšně bojovat .... myslím že je na čase trochu omezit tyhle hajzlíky

0 0
možnosti
BS

boblanek

15. 5. 2010 15:12
Typická demagogie, zneužívající,

že na každém šprochu pravdy trochu - a ta se "pořádně" vyzdvihne a natáhne.  Generalizující, dávající všechny zelené do jednoho pytle, od nejrůznějších aktivistických skupin po odborníky, kteří spolutvoří například politiku Strany zelených.  Využívající polopravd i nepravd. Ústící v neadekvátní, ale módní emocionální závěr: nemám rád. Pomíjející, co všechno dobrého mnozí zelení udělali a co jim to dalo práce - například přesvědčit různé zabedněnce. 

0 0
možnosti
M

milanalois

15. 5. 2010 16:24
Demagog jste především Vy.

A Bursík a Lišky jsou mezi demagogy králi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 962x
Starší pán, který snad ještě může něco říci. Tedy pokud mu to něco nešlohne ten tento, jak se jmenuje, ten co krade paměť. Alsasan - ne, Arenheim - ne, Alzheimer, jo,to je von!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy