Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KO

bramarbas

6. 12. 2010 19:26
V Královském

hlavním městě Praze pekly bohužel centrální vysočanské pekárny (začátkem 60. let jsem tam dělal na brigádě), takže křupavost nic moc. Ale v našich prázdninových Strančicích pekárna křupavostí byla - takže máte opět pravdu :-)

0 0
možnosti
KO

bramarbas

6. 12. 2010 16:14
Souhlasím s Vámi.

A tiše závidím pekaře, který Vás před dvaceti a více roky zásoboval pečivem a chlebem. Z pražských samoobsluh mám totiž zkušenost přesně opačnou... fňuk ;-(

0 0
možnosti
MS

majkl1

6. 12. 2010 19:14
Re: Souhlasím s Vámi.

Těch let bohužel uplynulo více, pane kolego. Tak asi 50. A ještě fous. Nevím, kdo pekl tenkrát v Královském hlavním městě Praze, ale pro housky jsem chodil do krámku k panu Mikešovi a cestou zpátku jsem vždycky alespoň jednu sežral. Jen tak. A to to byly jen asi 2 minuty cesty. A pochoutka. Ale oni ty housky a rohlíky byly pochoutkou i ve vísce o 42 číslech, 15 km od Strakonic, kde jsem trávíval prázdniny u strýce a tety. Chodilo se pro ně do Jednoty, přivézt je museli z těch Strakonic. Tak mi řekněte - není to záhada? :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 962x
Starší pán, který snad ještě může něco říci. Tedy pokud mu to něco nešlohne ten tento, jak se jmenuje, ten co krade paměť. Alsasan - ne, Arenheim - ne, Alzheimer, jo,to je von!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy