Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

SYETEY-KOTZOUR

30. 7. 2010 13:48
Jo jsi xenofobní rasista!

....ale stejně tě máme rádi ;-D (nebo právě proto?);-)

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

30. 7. 2010 13:48
Re: Jo jsi xenofobní rasista!

nadsázka ;-)

0 0
možnosti
K

kores

30. 7. 2010 12:34
celkově souhlas,

ale proboha, kdy už konečně přestane to krátkozraké opěvování  Vietnamců?  je strašně hloupé si myslet, že jsou nějakým přínosem.... přesně naopak - perou špinavé peníze, okrádají na daních (a to, prosím, úplně všichni), peníze, které tady vydělají, vyvážejí ze země, jejich děti, které mají tak úžasnou češtinu, tady zdarma vystudují, získají občanství a pak s pasem EU zahnou kramle do lukrativnější země a už se to i dějě:-) k naší vlasti, nemá ani jeden z nich, skutečný vztah, nenamlouvejme si....jsou to ekonomičtí migranti, kteří paradoxně ekonomice škodí víc, než ti cikání, co doma přežerou všechny dávky, co dostanou.... když se zhorší situace, ze všech těch pilných a rozkošných, vzdělaných vietnamských dětiček uvidíme leda paty.... a co prosím Vás umí jejich rodiče? nakupovat v Makru a prodávat ve večerce, případně sedět u stánku s podřadným oblečením..

0 0
možnosti
K

kores

30. 7. 2010 13:01
Re: celkově souhlas,

oprava, příliš jsem paušalizoval: "že všichni jsou nějakým úžasným přínosem? drtivá většina, která podniká...(to dělá tak, jak jsem popsal).... nepochopte mě špatně, nic zásadního proti nim jko lidem, ale už jsem alergický na to, že nám je někdo pořád cpe za vzor, jsou to pořádní vychcánci.... jako i my Češi:-)

0 0
možnosti
KO

bramarbas

30. 7. 2010 11:48
Karma...

 vzhůru letí R^

0 0
možnosti
G

Gašpo

30. 7. 2010 8:59
Musím súhlasiť

Aziati síce tiež vytvárajú svoje oddelené komunity, ale veľmi dbajú na vzdelávanie svojich detí. Pre mňa osobne je to minorita absolútne prijateľná, v porovnaní s ostatnými rovno poviem že sympatická. Síce štát občas "okradnú" aj keď toto slovo faktu nezodpovedá, oni nekradnú, len sa snažia vyhýbať aby mu platili. Pre mňa je doležité že to nie sú príživníci, dokážu sa o seba postarať sami, pretože im nevadí PRACOVAŤ.

0 0
možnosti
IB

isabell

30. 7. 2010 8:43
no vidíte

Krampol si sice dělal srandu z rákosníků, ale to tu tenkrát žilo jen pár vietnamských dělníků, jak jste i napsal, víceméně uzavřená komunita. Jenže to bylo v sedmdesátých a osmdesátých letech a kde jsou teď jste taky napsal pěkně. Nedělám si sice iluze o pašování nelegál. zboží, pěstění marihuany atd., ale i tak je vietnamců v českých věznicích jen nepatrné promile- to už je tam více ukrajinců, rusů a poláků (mám to z první ruky, nemusí mi to nikdo vyvracet). Oproti tomu je cikánů v našich věznicích nadpoloviční většina- tedy převažují i nad českou majoritou. A i když tu žijí nepoměrně déle, než zmínění vietnamci,  většina jejich dětí ani dnes neumí správně česky- ani mluvit ani psát, takže tady je jakákoliv pomoc k ničemu. Většina lidí taky ví, jak na "to"- nejen stejný metr na všechny obyvatele státu, tedy to vaše padni komu padni- ale hlavně zrušení všech podpůrných a pomocných programů a organizací, hlavně těch placených státem! Pokud chce někdo pomáhat, tak klidně, ale za své....

0 0
možnosti
HI

Holohoax Industry

30. 7. 2010 8:32
Ano

Na vaši otázku odpovídám ano. Jsem xenofobní rasista. Pokud proti mně budou kráčet tři cikáni, rozhodně budu obezřetnější, než v případě trojice bílých. Zboží od Vietconga považuji automaticky za levný šmejd. Arabské předměstí Paříže bych nenavštívil ani ve dne, totéž platí pro pákistánské předměstí Londýna a černošské předměstí New Yorku...mám pokračovat?;-)

0 0
možnosti
L3

Livrak 3

30. 7. 2010 8:34
Re: Ano

A nemáme nakonec my všichni co takhle uvažujem jako vy pravdu? Proč se všude lže a vítězí pokrytci.

0 0
možnosti
L3

Livrak 3

30. 7. 2010 8:19
Proč

Já už jenom nechápu jedno, tolik lidí to vidí stejně, nebo podobně, možná kolem 70-80% a stejně se s tim nic nedělá, jak je to možný, za tim snad musí něco bejt někde v pozadí nebo co. Tolik lidí a stejně to s nikým ani nehne.

0 0
možnosti
HI

Holohoax Industry

30. 7. 2010 8:27
Re: Proč

Taky, že je. A není těžké uhodnout, kdo.:-)

0 0
možnosti
R

rafol

30. 7. 2010 8:17
Super

perfektne napsano.

KarmaR^

0 0
možnosti

studánka

30. 7. 2010 8:12
Zařídit by to samozřejmě šlo.

Ovšem, to bychom museli žít v opravdu demokratickém, občanském státě. Nesměl by existovat fenomén zvaný "politická korektnost". Fenomén, který rozšířili do světa američané, fenomén, který nic neřeší, pouze problémy vytváří a zveličuje. Politici ať již z jakékoliv strany se jej docela rádi chopili, protože je nenutí cokoliv řešit a umožňuje jim problémy zametat pod koberec. O tom to je.

0 0
možnosti
KD

SecondWisdom

30. 7. 2010 8:01
Hm

Zvedáme karmu, co ? ;-D

0 0
možnosti
M

majklblog@volny.cz

30. 7. 2010 11:59
Re: Hm

Nikoliv. Pouhá reakce na stávající stav. Do jistých částí Ústí záchranáři nevyjíždějí bez policejní asistence, jinde ani radnice nehne se samozvanými "nájemníky" atd.

Mám pokračovat?  

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 962x
Starší pán, který snad ještě může něco říci. Tedy pokud mu to něco nešlohne ten tento, jak se jmenuje, ten co krade paměť. Alsasan - ne, Arenheim - ne, Alzheimer, jo,to je von!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy