Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kloistr

21. 10. 2010 11:37
nesnasenlivost

Ortodoxni verici jakekoliv viry jsou nebezpecni a to nejen muslimove, ale i zide, krestane,...Staci mrknout do historie, takze pausalizovat, ze islam je spatne nabozenstvi je zcestne. To co jste napsal mily autore, po dnesnim zhlednuti zprav, lze aplikovat i na nejvyssiho duchovniho rabina, ktery prohlasil, ze vsichni nezide jsou na svete jen proto, aby slouzili zidum. Pripominat katolickou nenavist vuci homosexualum ( nikoliv vsak tem pedofilnim, zjevne ), zenam fararkam, potratum, kondomum, antikoncepci, jinym nabozenstvim ( hm, neni to tak dlouho co mel vyroci Mr. Jan Hus ) snad netreba pripominat. A presto je to pouze Islam, ktery je posledni dobou napadan a proc? Kvuli jine idee zivota, kvuli par pomatencum? Precetl jste si mily autore Koran? Tak jako bezne zakony se i Koran ci Bible daji vykladat ruzne. Nevidim hrozbu v Islamu, vidim hrozbu v lidech co se ho boji a v tech ortodoxnich vericich. Ne v nabozenstvi samem.

0 0
možnosti
KX

kion xy

24. 7. 2010 8:36
Karma

Velice jednoduše a srozumitelně vyjádřeno,a to je onoR^!!!

0 0
možnosti

smějící se bestie

12. 7. 2010 10:00
***

Jak by tady bylo krásně...

.... kdyby tu nebyl ten islám.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

11. 7. 2010 21:08
Ona každá ideologie má více tváří

a je potřeba znát všechny podstatné. I komunismus či fašismus se z určitého úhlu pohledu jevily lidem velmi pozitivně, proto je také lidé následovali. Nemysleme si, že všichni, kdo podporovali Hitlera nebo Gottwalda byli sadističní šílenci. Tyto režimy mohly fungovat proto, že je podporovala spousta obyčejných lidí, kteří podlehli jejich propagandě o pozitivních cílech jejich ideologií.

-

Islám je na tom velmi podobně. Spousta lidí upřímně věří, že Alláh je bůh dobrý a spravedlivý, plný lásky a míru. To, co chystá pro své odpůrce je pro vyznavače islámu nepodstatné, protože každý se přece může přidat...

0 0
možnosti
S

Semper_1

11. 7. 2010 21:43
Re: Ona každá ideologie má více tváří

Ujasněte si pojmy Hitler nebyl fašista, ale nacista. Soc. demokrat taky není komunista ( vždy).

Fašista byl např. Karel Švarzeberg st., gen . RvGajda, vůdcve čsl. legií  v Rusku, studenti popravení nasisty po 17. 11. 1939  a mnoho dalších vynikajích osobností

0 0
možnosti
MR

iluminat

11. 7. 2010 20:58
taky uz jsem to tu psal, ze i rusaky mam rad, sice

vochlastove, (kdo je perfektni, ze?) ale mili lide. Ale Rusko je stale nebezpecne. Totez muslimove, drtiva vetsina jsou jen takymuslimove, do mesity nechodi leda ze zijou kde se musi. Ale jejich duchovni vetsinou raplove, muslimove v Evrope a USA totez, ale i oni maji strach z islamizace.

Diartova je saloni muslimka, jako byval ten lotr Fucik, ktery SSSR znal, ale lhal. a jini, co kecali aniz by vedeli o cem jen kdyz na sebe upozornovali, a narod to zral, pak prislo to prave. Totez se stane znova.

0 0
možnosti
KML

Královna Medvědice LXXXVIII

11. 7. 2010 18:41
islám je vrůzných zemích hlavně takový

jaká je tam vláda a jak ho vykládají duchovní. jednotlivé země se od sebe značně liší

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

11. 7. 2010 21:10
Re: islám je vrůzných zemích hlavně takový

Podstata je všude stejná, Korán je jeden. :-/

0 0
možnosti
/

//rossi.blog.idnes.cz/

11. 7. 2010 18:25
Náhodou, Soničku mám ráda ;-)

Udělala tady mnohem víc práce proti islámu než třeba Poch :-)

0 0
možnosti
A

atom.y

11. 7. 2010 20:27
Re: Náhodou, Soničku mám ráda ;-)

Ježiš 8-o POCH !!!  Jak toho "modrobíčka" můžete číst ....

0 0
možnosti
W

Wendolene+

11. 7. 2010 18:17
Diartova dela islamu medvedi sluzbu,

nikdo ji nebere vazne. Kazdy hrad mel sveho saska, hrad Idnes ma sasu Sonu.

Osobne ji vazne neberu, diskutovat se s ni rozumne neda, ona bud vytahne argumenty typu Tys necetl Koran, Tys nemel pomer s muslimem, Tys necestoval do muslimskych zemi nebo zacne sproste nadavat pripadne utece a nevyjadri se k dotazum....

Ona je jedine pro srandu hlodavcum:-) Jeji denicek si prectete tady>

http://short.ie/gohm8y

0 0
možnosti
A

atom.y

11. 7. 2010 20:31
Re: Diartova dela islamu medvedi sluzbu,

Nejde to otevřít ... je tam asi nákej "protidhimmi" filtr ;-D

0 0
možnosti
LS

orlik69

11. 7. 2010 16:43
Asi takto...

Je pravdou, že ne každý muslim je terorista. Ovšem je také pravdou, že skoro každý terorista je muslim...

0 0
možnosti
ML

Niktor

11. 7. 2010 17:09
Re: Asi takto...

Ale ani to není pravda :-) Leda byste to poupravil na "Skoro každý terorista, kterým se zabývají česká média je muslim" ;-)

0 0
možnosti
ML

Niktor

11. 7. 2010 14:19
Posedlost islámem

Obávám se, že ani 99% muslimů se islámem nezabývá tolik jako místní blogeři. A navíc je to zájem jen takový jakýsi neseriózní, nevedený s cílem pochopit, ale odsoudit a pokud možno i démonizovat. A pan Slavíček to dělá docela rozšířeným způsobem - to se vezmou Ahmadínežádovy vyhrůžky, útoky ve válečném Iráku, terorismus islamistických skupin, ženská obřízka v Egyptě, kamenování v Somálsku, vraždy ze cti v Pákistánu, segregace žen v Saúdské Arábii, všechno se to hodí do jedné škatulky, protřepe se to a řekne se "Tohle je islám!" Samozřejmě že všechny ty jevy se dějí v jiných zemích než těch jmenovaných, ale jsou také muslimské země, kde se nědějí (téměř) vůbec a jsou nemuslimské země, kde se dějí ve stejné míře jako v těch muslimských. Jak pak lze tvrdit, že jde o přímé důsledky praktikování islámu? Islám nehlásá náboženskou nesnášenlivost o nic víc, než takový judaismus nebo křesťanství. Stejně tak islám neupírá žádnému státu právo na existenci.

0 0
možnosti
ML

Niktor

11. 7. 2010 14:21
Re: Posedlost islámem

Pokud islám pěstuje teroristy, proč je pěstuje v SA a ne v Senegalu? Islám taktéž neslibuje ráj za zabití nevěřícího, to jste si někde špatně přečetl...  Mírní a nemilitantní muslimové existují a jsou slyšet - muslimští duchovní a různá muslimská sdružení se už proti terorismu ohradili nesčetněkrát, ale většina jich chce prostě nějak žít a teroristé pro ně nejsou muslimové, ale "fanatici, co se islám jen schovávají", necítí to jako svůj problém. Místní angažovaní křesťané se taky neohrazují proti křesťanským teroristům v Africe a Indii - mnozí ani neví, že existují a když ano, tak jsou to nečekaně "fanatici, co se za křesťanství jen schovávají". 

S paralelami s nacizmem zacházejte opatrně. Problém totiž nebyl v "němectví", ale v nacizmu, který Německo ovládl. A třeba orientalista Bernard Lewis (kterého lze těžko označovat za apologeta islámu) prohlásil, že islamismus ve vztahu k islámu představuje podobnou deformaci, jako představoval nacizmus ve vztahu k německému nacionalismu.

0 0
možnosti