Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SA

Saltos Alim

24. 8. 2010 16:41
Snad není pozdě

  Tak jako pane autore správně přistupujete k dětské problematice, pokud jsem správně vyrozuměl  =  ohýbat stromek dokud je mladý,  tak  nutno  chápat  řešení evropské imigrace ještě jako  možné  v době kdy se za mladou dá pokládat, a to metodami  analogickými  problematice  dětské, ovšem ve formách pro dospělé  v celé šíři a bez meškání.    8-o

0 0
možnosti
M

majklblog@volny.cz

24. 8. 2010 18:17
Re: Snad není pozdě

Více méně tak. Dovolím si, zdánlivě úsměvně, pokroutit úsloví: "Uhodil jste hlavičkou na hřebík". A najednou je ze správného: "Uhodil jste hřebík na hlavičku" osobní invektiva. Dialog je věc velice křehká i mezi jedinci téhož jazyka a kultury. Natož mezi jedinci jazyků a kultur různých. Možná bychom si mohli vzít nápis nad bránou města Dubrovník: "Cizí nechcem, svoje nedáme" za jakési motto, pokud jej ovšem domyslíme do konce.

A když už jsem u těch nápisů - na kostele v Bílsku (ač všichni domorodci hovoří o Blsku) jsou též dva inspirující k přemýšlení: "Kdo umře než umře, neumře když umře" a ten druhý, podle mne složitější, zní: "Choďte pokud máte světlo, aby vás nezachvátila tma!"

0 0
možnosti
LM

Aaron71

24. 8. 2010 15:34
Ano

Shodneme se v podstatě.

0 0
možnosti
S

Smrť

24. 8. 2010 15:15
Výborný článek

Kultivované a pravdivé zamyšlení nad smutným stavem naší společnosti R^.

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 962x
Starší pán, který snad ještě může něco říci. Tedy pokud mu to něco nešlohne ten tento, jak se jmenuje, ten co krade paměť. Alsasan - ne, Arenheim - ne, Alzheimer, jo,to je von!

Seznam rubrik

Oblíbené blogy