Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M72i27l84a89n 28K22e25s80l

2. 9. 2017 17:36

Mnozí z nás nejsou zrovna nadšeni,když vidí ty jejich baby s těmi firhaňkami na hlavách o burkinách ani nemluvě.My jsme tolerantní-Amerikání ať si dělají,co chtějí a my si budeme také dělat,co chceme.

0 0
možnosti
VV

Ode mne mate karmu, komentare netreba.

0 0
možnosti
Foto

Stejně byste žádný nesvedl.

0 0
možnosti
FD

Akorád že jsem ještě neviděl pěknou arabku.

0 1
možnosti
Foto

... tak šup s Františkem Dvořákem Akorádem na oční:))

5 0
možnosti
MD

Cteni tohoto clanku lze nazvat ztracenym casem.

2 5
možnosti
VK

U tebe je jakékoliv čtení ztráta času.

3 1
možnosti

Do New Yorku se Zeman chystá znovu za dva týdny. Promluví tu na zasedání OSN. A i když jsou šance, že by se tam sešel s americkým prezidentem Donaldem Trumpem, mizivé, o vrcholný zážitek nepřijde. Zamíří totiž do vybrané společnosti, která se sejde v domě číslo 25 na Broadwayi, na jedné z nejluxusnějších adres na Manhattanu.

V neorenesančních interiérech, kde se kdysi prodávaly lístky na zaoceánské parníky do Evropy, si za dva týdny, 18. září, dá dostaveníčko newyorská smetánka. Zeman tam bude hlavním hostem akce Algemeiner Jewish 100 Gala, kde si v rámci galavečera převezme ocenění Warrior for Truth (Bojovník za pravdu) udělované vlivnou židovskou organizací Gershon Jacobson Jewish Continuity Fund (GJCF)

Zdroj: http://www.lidovky.cz/zeman-na-broadwayi-zamiri-do-vybrane-spolecnosti-s-trumpem-se-ale-nejspis-nesetka-gia-/noviny.aspx?c=A170901_222439_ln_noviny_ele#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_lidovky&utm_content=main

2 1
možnosti
JR

Bojovník za pravdu :-)! Tak to je opravdu výsměch.

A pomocník bojovníka za pravdu Ovčáček ;-D.

11 0
možnosti
PK

Pokud už vstoupím do bazénu a bude tam někdo v šatech,tak se otočím na vaše doporučení o 180 stupnu a budu utíkat,bo nevěda jestli tam třeba neskrývá bombu. Jinak musím sdělit coby malý pacholek jsem byl plavčíkem vyveden z bazénu,neb jsem si nechal tričko...časy se mění ..dnes bych si tam mohl i kravatku vzít...

8 0
možnosti
Foto

Koupal jsem se v bazénu s paní v burkinách s manželem, nijak mi to nevadilo, spíše jsem tu paní litoval, že musí být ve skafandru.

0 0
možnosti
VK

No, zkuste hádat. Volič Zemana, že?;-D

3 1
možnosti
MR

vono jde jit do bazenu v leccems, v ciste vypranych dzinech a kosili. A nikdo si toho nevsimne, ze jo.

1 0
možnosti
Foto

Právě. Vždyť je to úplně jedno.

0 1
možnosti
  • Počet článků 319
  • Celková karma 13,89
  • Průměrná čtenost 942x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik