Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Přiznejme si jedno: Přímá volba prezidenta není tak úplně demokratická, protože nelze říci ne. Kdyby to bylo možné, kolik těch "kandidátů" by asi mělo kladný součet hlasů?

1 0
možnosti
MC

Ovšem jeden z nich zvítězí. A to bude dobře vzhledem k tomu, že ostatní by moc dobře zapadli do EU klubu Hermana Van Rompue, Jeana-Claude Junckera, José Manuela Durao Barroso a dalších levicových kádrů zmaru Evropské unie.

0 1
možnosti
MK

Rv Klause nemusím, ale v mnohém, co říkal, měl pravdu.

M.j. připomínat Peroutku je kontraproduktivní; inkriminovaný článek se sice nenašel, ale našly se jiné, jako by tomu hledanému z oka vypadly. Někdo by se měl chytit za nos a změnit název novinářské ceny.

2 4
možnosti
MP

v tomto případě neexistuje žádné "ale". Našel se ten článek nebo nenašel, omluvil se prezident nebo neomluvil, zaplatil částku, kterou mu určil soud, či nezaplatil...

1 0
možnosti

Od "nemarťanů" nelze nic očekávat! Klaus a Zeman z jedné líhně jsou!

:-)

4 3
možnosti
KK

S těmi marťany a nemarťany, není to náhodou obráceně? :-);-D:-);-D:-);-D

0 2
možnosti
PK

Není z čeho vybírat....ad absurdum bych řekl ,....škoda,že Jrada Jágr končí v Calgary a nemohl kandidovat,můj hlas by dostal...byla by legrace;-D

2 4
možnosti
KS

Pokud dobře počítám, tak jen tři prezidenti nebyli předtím politikem. Napadá mě jen Hácha, Svoboda a Havel. A v rámci doby to zvládli všichni tři, někdo lépe, někdo hůře. Tak proč nevolit Marťana znovu?

4 1
možnosti
JH

J85i27ř45í 80H54r74b77e10k

7. 1. 2018 22:14

Samotný Vámi uvedený poměr ukazuje, ci je pro výkon títo politické funkce výhodnější. Prezident může svou funkci pojmout jako kladeč věnců, ale aktivní prezident může mnohé usnadnit nebo dokonce umožnit.

0 1
možnosti
PT

P32e31t25r 51T34o45m21e41k

7. 1. 2018 19:38

R^R^R^ Cítím to stejně.

3 0
možnosti
  • Počet článků 319
  • Celková karma 13,89
  • Průměrná čtenost 942x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik