Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Antonín Novotný byl také prvorepublikový herec a řekl bych, že výborný. Neprosadil se v Hollywoodu, ale stal se vědcem (chemie).

1 0
možnosti

Ano, výborný postřeh-zdá se, že Novotný v naší historii i současnosti přitahuje pozornost. Myslím, že zemřel v Německu někdy v roce 2005 nebo 2006, ve vysokém věku.

0 0
možnosti

Jeho otce jsme měl rád.

Jeho moderování a humor se mi líbily.

Ovšem syna považuji za velmi nepodařený vtip.

Ten se mu opravdu nepovedl...

1 0
možnosti

Novotný otec- no, byl pohotový v řeči, ale jeho pojetí humoru jsem moc rád neměl.

1 0
možnosti

Každý svého štěstí strůjcem a Pavel Novotný na tu svoji hubu jednou dojede. Už teď je v podmínce za nebezpečné pronásledování jednoho podnikatele. Ačkoli s jeho některými názory souhlasím, tak jeho způsob prezentace názorů, potažmo celý způsob komunikace je jeho boj, který někoho osloví a někoho odradí. Ovšem on svého chování nelituje a ani by nechtěl, aby někdo litoval jeho. Proto ho nebudu litovat až jednou skončí ve vězení. Jak si kdo ustele, tak si i lehne.

6 1
možnosti
Foto

Řeporyjce příliš nemusím, ale na rozdíl od guru Fialy, když si myslí, že jsme banda blbců tak to řekne na plnou hubu. Sice zbytečně sprostě, ale řekne. Pan Fiala si myslí totéž, ale říká, že byl nepochopen, nebo špatně pochopen.

Vašek

2 1
možnosti
  • Počet článků 319
  • Celková karma 13,79
  • Průměrná čtenost 942x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik