Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Vybral jste si dva mezni pripady, a ne uplne obvykle. Dahrberg je snad jediny obcan USA, ktereho kdy vydalo USA ven. Takze to rozhodne neni bezny pripad. Katarsky princ take utekl. Proste se to nekomu hodilo. A toho dementniho Dahrberga si meli nechat v USA, kdy je "jejich".

0 0
možnosti

J38a45n 43Š32e96s65t23á71k

25. 12. 2020 18:34

Protože se případ týká dvou účastníků mimo EU, tak nám tady "naštěstí" nehrozí, že by hanba padla na naše soudnictví...

0 1
možnosti
LC

Jak nehrozí? Hanba padla na naše soudnictví, protože jen dement může pustit na směšnou kauci milion korun ruského milionáře.

5 0
možnosti
Foto

Díky za připomenutí této děsivé záležitosti. Aspektů má ta kauza víc, včetně otázky samotného propuštění z vazby "za peníze". To je ale velké téma vyžadující samostatný rozbor a rozsahem přesahující jednu reakci v internetové diskusi. Věnuji té ženě tichou vzpomínku.

4 0
možnosti
VT

Mel jsem dojem,ze pokud existuje obava z úteku,z vazby se nevydává.Katarský princ se nám nevrátil,bohatý bohatýr také cestu zpet k soudu nenasel.

Tak treba se to na oplátku komusi vyplatilo;-O

4 0
možnosti
MP

Ano, prvotní chybu udělala soudkyně. Dostala myslím jakési pokárání, či co. To je ovšem sakramentsky málo.

2 0
možnosti
JL

Pustí bláznivého a zřejmě i arogantního Rusa na kauci a čekají, ŽE TADY zůstane a dá se jako beránek hezky zavřít??? Někteří lidé pořád nechápou, že Rusko je Rusko. Kdoví kdo to byl, když jezdil v uličkách Starého Města 120?

7 0
možnosti