Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OF

5000 za služby ? Falšování výkazů, jinak to není možné. Na interně  Agelu v Bruntále

lékař slouží v průměru 130 hodin měsíčně, stejně jako za komunistů

Nevím jak je to teď ,ale  u mne za totality  polovina platu byla za služby / v 80 letech/

Za služby jsme brali 7 Kčs za hodinu,pak 13/hodinu, naposledy to bylo kolem 20/hod.

Čistý odpracovaný čas během služby byl asi 7-8 hodin z 15.5 hodinové služby, s tím že jste se skoro nikdy nevyspal. Ráno se šlo do práce,od 15.30 hodin služba,po službě zase práce a domů v 15.30. Nejhorší byly víkendové služby. V pátek do práce,pak služba a domů v pondělí v 15.30. To bylo o zdraví. Nejvíc chyb jsem udělal v neděli večer.Kdo to nezažil, neuvěří. Práce na úpravně lících desek v Třineckých železárnách, kde jsem pracoval jako student, byla oproti tomu rekreací. Dodnes nevím jak jsem ty služby přežil.

1 0
možnosti
MP

Částka 5000-6000 Kč je dohledatelná na internetu.Jedná se samozřejmě o průměr.

0 0
možnosti
ZB

Pokud se v Česku přidává lékařům, pak se to děje plošně, Tedy stejně dostane navíc Cvach i Sova. Dokonce se obávám, že ti Cvachové mají více, protože mají čas jít do čela lékařů  a vyřvávat hesla. V Česku se neuvěřitelně krade a tento nešvar zasáhl pochopitelně také zdravotnictví, vydělávají různé skupiny a ani nemusí být ani z branže. Takže Sovové odcházejí jinam a zůstanou Cvachové a ti jak známo budou mít čas na to, aby se jim hrnuly penízky, protože na pořádnou práci jednoduše nemají. Je tedy třeba zamést ten chlívek v Česku a konečně se chovat k odborníkům tak, jak se slušný stát chovat má. Tito lékaři musí dostat srovnatelný plat se zahraničím. Oni na oplátku budou odborně léčit nás všechny a navíc vychovají své nástupce.

0 0
možnosti
VH

Jo. A supercvachové se stávají předsedy komor a odborů.

0 0
možnosti
IB

I73v59o 59B17o34u83š36e

19. 12. 2014 5:58

No nevim, ale pokud za vymenu oleje nebo brzdovych desticek dostane mechanik vic nez doktor za transplantaci srdce, je neco nekde spatne.

2 0
možnosti
VH

No, a zvážil jste, že ten lékař to má přímo hrubý plat, kdežto ten automechanik se všemi náklady?   Pokud ne, je opravdu něco špatně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 318
  • Celková karma 13,32
  • Průměrná čtenost 945x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik