Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Než to vypnu, ještě jednu všimku:

Když jsem se díval na Babišovi věrné a věrně tleskající, myslel jsem na tu daň za přízeň. Nutnost překonat stud a každou jeho hloupost a neomalenost odměňovat potleskem, aby on voliči věděli, že vše je v pořádku a věrni zůstaneme.

Trapná podívaná.

2 0
možnosti
MP

Když jsem dnes ráno otevřel internet, praštilo mě do očí líbání rozněžnělých babiček a hlazení Babiše po tváři.Bylo to stejné jako před pár lety, kdy z vězení vyšel Kájínek.Ano-bylo by to směšné, kdyby to nebylo tak trpké. A trapné. Co k tomu říci ? Nic. Doufejme jenom, že těch rozumných lidí příjde k volbám více.

1 0
možnosti
Foto

Sleduji debatu na Primě. Ten kontrast se dá jednou větou těžko popsat. Slušný a seriózně vystupující člověk proti hloupě jízlivému a ješitnému pózérovi.

Pokud by na Hrad dosedl ten arogantní ...... muž, řekněme, pak by řepáckost, vidláctví a nadutost byla v ještě úrodnější prsti (domnívám se na samé hranici jistoty). Vám R^

2 0
možnosti
MP

Ano, přesně to jsem měl na mysli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 319
  • Celková karma 12,99
  • Průměrná čtenost 942x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik