Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

oba pánové mají svou kapitolu v našem státním rozpočtu a ta menší by měla na slovo poslouchat tu kapitolu větší, respektive objemnější.

0 0
možnosti
MP

"de jure" patrně ano,"de fakto"podle potřeby.

0 0
možnosti
ZZ

To co prosakuje z BIS svědčí o tom, že se zejména podílí na přípravě materiálu proti vybraným politikům !!! BIS si svoje roční zprávy cucá z prstu a prachsprostě si je vymýšlí !!!

Chudák Koudelka byl vybrán z personální nouze, protože takovou čuňárnu nechtěl nikdo schopný, s alespoň průměrnou mírou svědomí, řídit !!!

Už jen to, že BIS úkolovala Nečasova sekretářka, které vybírali úkoly kmotři jako Janoušek, Rittig a spol., svědčí o tom, že šéf takové organizace měl jít už dávno od válu.

:-P:-P:-P

0 0
možnosti
MP

V české vnitřní politice je možné téměř vše.Že Nečasova sekretářka údajně neúkolovala BIS se neslaně , nemastně rozhodlo až po šesti letech sporu.Že tomu mnoho lidí nevěří je jiná věc, já taky ne.

0 0
možnosti
MV

Stále je od Bisky slyšet jak tady řádí Čínští a Ruští špioni,jen blbec si může myslet,že tady také nepůsobí špioni USA,VB a další. O těch se ale nemluví;-D

2 0
možnosti
DR

Přesně. Proto také dostal v USA metál. A za tyhle každoroční žvásty o ruských a čínských špiónech a křišťálově čistém západu by jako chtěl vyznamenání?

1 1
možnosti
TL

R^

Hodnotit činnost BIS mi určitě nepřísluší, nejsou přece k dispozici výstupy této činnnosti etc.

Ale zato logorheické, inkontinentní výstupy hradního hydroxyla bohužel, bohužel jeden vidí či slyší denně.

Facit multiplicitu ve snaze o jmenování bych panu Koudelkovi nechal, třeba se tím baví a ukazuje v plné nahotě kvality hydroxyla hradního.

Děs a běs je fakt i Vámi uvedený a sice ona předlouhá, zbývající doba hydroxylova mandátu.

2 0
možnosti
MB

O paliči trenýrek, sportovci ve welness klenotnici, soudním recidivistovi, či vykuřovači 3 patra hotelu v Olomouci, už těžko co napsat. Očekávám dobu budoucí, s komentáři detailů - odborníků. Rozhodně tam něco bude o syndromu z dětství, o zálibě osamocení z laviček hřbitovů s knížkou v ruce ...

Jsou náležitosti, o kterých se má mlčet ! Tajné služby ! Neslyšel jsem nic o Hanibalovi, Napoleonovi, který by zesměšňoval svá vojska. Slyšel jsem na konci války o Adolfovi, který vinil svůj štáb z porážky. Nyní slyším o prezidentovi, který veřejně sděluje, že založil složku na šéfa BIS ... !

Bývalý komunista, tuto pošle současnému agentu Stb ! Agent Bureš asi recipročně na hrad pošle tu svoji - Svazek na Miloše ! Opravdu, to je jako v nějakém blbém filmu ! Hradní - Rudé trenky vlají ještě intenzivněji ! ... :-)

6 1
možnosti
MP

Shrnul jste to pregnantně

1 1
možnosti
  • Počet článků 318
  • Celková karma 13,32
  • Průměrná čtenost 945x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik