Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P41a30v25e62l 33H24e31k

14. 12. 2016 9:59

Glorifikace nácka, blééé Rv

0 3
možnosti
FS

Autore,koho to velebíte? Byl to jenom všehoschopný chytrý prodejný člověk.

0 1
možnosti
Foto

Je to taková glorifikace lidí, kteří řemeslo vraždění dovedli k dokonalosti.

3 0
možnosti
MP

Není to velebení ani glorifikace.tak to není myšleno.Čtou se knihy o Rommelovi, Manteinovi,Stalinovi ,Hitlerovi, Napoleonovi i jiných, a to od různých autorů.Je to jen obraz doby,myšlení a jednání mocných.O důvodech proč se dali na scestí a jednali jak jednali, se můžeme jenom domnívat.

0 0
možnosti
MR
MZ

Je to cteni o ww2 ve stylu "jako by to byl grandiozni sportovni zapas". (A dotycny oslavenec jako jeden z nejprednejsich a nejpametihodnejsich sportovcu toho utkani.) Coz u nas porad jeste nebyva pravidlem. Jde zde zcela jiste o prelozeny material z nemeckych zdroju. Na vychode (a na jihu, ale i jinde v nenemeckych zemich) Evropy - i u nas - prevlada stale jeste v kolektivni pameti lidi trochu jiny, - rekl bych, ze pravdivejsi - pohled na to stretnuti: Jako na vyhlazovaci valku, kterou rozpoutal vyspely nemecky narod pod vedenim Hitlera proti "menecennym" narodum na vychode. Ktere chteli zotrocit a v nekterych pripadech (jako napr. Zidy) i preventivne uplne vyhladit...

2 0
možnosti
  • Počet článků 319
  • Celková karma 13,89
  • Průměrná čtenost 942x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik