Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podstata nejsou pokřivené zveřejněné argumenty, ale fakt, zda je na Ukrajině podporován či nepotlačován přehnaný nacionalismus hraničící s nacismem. V západních zemích je i náznak přízně k nacismu vyjadřovaný gesty, symboly, projevy či uměleckými díly přísně posuzován a trestán. Bylo a je tomu tak i na Ukrajině? Než se situace vyhrotila, viděl jsem v TV pár demonstrací, které by jinde v Evropě skončily policejním zásahem.

0 4
možnosti
Foto

Určitě podporován je.

Rusové omezují obyvatelům na dobyté Ukrajině jiné zdroje informací a pouštějí primárně svou nacionalistickou propagandu.

3 0
možnosti

Putin před několika lety osobně vyznamenal bojovníka z tzv. Vagnerovců (kam Putin nemůže poslat ruskou armádu, tam vraždí tato skupina), a ten vyznamenaný má podle některých zdrojů (Wikipedie) tetování se symboly nacismu (SS), takže pokud si Kreml vzal záminku údajné obdobné tetování u některých členů ukrajinského praporu Azov (zajímalo by mě, zda to včas nafotili potomci ruské KGB), měl by postavit před soud taky toho vyznamenaného Vagnerovce. Ale to jsou jen kremelské záminky k přepadání různých zemí (předtím Gruzie, Moldavsko aj., kde Kreml taky chtěl "chránit" rusky mluvící, nyní na Ukrajině Kreml vyhlazuje i ty rusky mluvící, pokud nechtějí odjet do Ruska). Vagnerovci podporovaní Kremlem vraždí v různých cizích zemích, prapor Azovstal pouze bránil Ukrajinu, svou vlast v rámci ukrajinské ústavy.

8 0
možnosti
Foto

V Rusku jsou nacistické strany jako je Ruská národní jednota , Liberálně-demokratická strana, Ruská národní socialistická strana, která má zastoupení v Dumě., V roce 2008 bylo v Rusku až 85 000 aktivních ruských neonacistů, což je polovina odhadovaných neonacistů na celém světě. Celkově působí v Rusku kolem 35 až 40 extrémistických a neonacistických organizací. Tohle Ruské noky nezajímá.

4 0
možnosti

Totalita, už ze své podstaty, produkuje paradoxy.

3 0
možnosti
  • Počet článků 319
  • Celková karma 12,99
  • Průměrná čtenost 942x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik