Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P30e92t78r 44S29k16á76l60a

29. 8. 2020 12:36

Vždy jsem se domníval, že se reklamou nenechám ovlivnit. Ale už to neplatí. Ten uječený zelený zmetek mě přiměl k tomu, že si od alzy v žádném případě nic nekoupím.

3 0
možnosti
Foto

Nejhorší je reklama v programu pro hodně malé děti, vůbec to nechápou ale už umí: Dědo přeskoč reklamu.

2 0
možnosti
PK

Mám vypěstovaný Pavlovův reflex a tak když se objeví reklama, cvak a umlčím jí. Někdy se však kouknu a pokud v ní nehrají známí herci celkem i rád. Když už tak lidičky z davu náhodně vybrané.....:-)

1 0
možnosti
MB

Zelenej skřet vpadne pravidelně dvě vteřiny před rozuzlením detektivky. Musím napsat, že kolikrát odcházím spát, viníka neznajíc.:-)

4 0
možnosti
Foto

Ježiši, já taky, ale mnohdy ne proto, že bych to tak plánovala, prostě mi během té poslední reklamy hlava klesne, spánek mě pohoupe a když mě propustí, tak se divím, co to tam běží za program, detektivka nikde. ;-D

2 0
možnosti
ND

Mi se líbí, to, že prý kouření způsobuje neplodnost, hmmm, v sedesatkach a sedmdesátkach se hulilo jako o závod a máme za tu dobu víc dětí než teď, když jsou kuřáci pronasledovani víc než zloději peněženek :-) a smrtelně ohrožují nekuřáky,

podotýkám, že asi už 20 let nekouřím

2 0
možnosti
MB

;-D paní Dubcová... něco na tom je... jste pobavila

0 0
možnosti
  • Počet článků 320
  • Celková karma 15,66
  • Průměrná čtenost 961x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik