Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

,,Jediné oko nezůstalo suché..."8-o

A to jako dojetím, anebo vzteky;-D

Někdo s úsměvem jen. Jiní zas se šklebem až, atˇ natěšeného, či vzteklého idiota. Čekají. Na koho? Přec na toho, dle těch, či oněch, jediného správného. Godota.;-D

1 0
možnosti
EP

Pan Michael Pálka ve své vlastní charakteristice se profiluje jako nespokojenec a kverulant. Je možné, že se i tak cítí. Každopádně jeho text je psán asi perem namáčeným do žlučovité směsi složené ze závisti a z nenávisti. Nic jiného jsem tam nenašel.

Jako stařec si troufám říci, že s uvedeným koresponduje nasupený výraz tváře na presentační fotografii autora. Řadím tyto občany mezi nešťastníky, kterým se nikdy nedostalo pohlazení ani dobrého slova.

Mohu se i mýlit, protože na rozdíl od autora nemám jako obyčejný člověk takovou jistotu při charakterizování druhých.Třeba to byl jen náhodný výpadek, či jen žluč přetekla tam kde není její stálé místo.

Ale je dobré mít i vzory, protože ve svém neštěstí možná není sám. Chtěl bych mu závěrem popřát vše dobré, ale již se asi nedá nic dělat.

4 1
možnosti
Foto

Tolik řádků, žádný, argument. Protože jste popisoval fotografii autora blogu, svoji jste raději nezveřejnil. Vy jste jeden z té řady, kterou Zeman zneužívá.

4 2
možnosti
Foto

I Vy jeden,,,,zapomněl jste, jak nás pan president chrání před muslimy. To je přece ten hlavní argument pro třetinu voličů.R^

4 1
možnosti
Foto

a to je špatně, že nás chrání před muslimy?

1 1
možnosti
JR

J34a54r72a 78R17a85n29k

12. 3. 2017 4:32

Dobry!!!

Kupte mu uz konecne nejaky Domov Duchodcu.....ale vlastni. Vek i vizaz na to ma.

5 10
možnosti
Foto

To jako autor, či snad, nedej bóže až i Vy?8-o

0 0
možnosti
Foto

Pěkný souhrn, děkuji.

Karma

6 0
možnosti
Foto

Horáček v jedné ruce brko, v druhé inkoust: Kde je papír? Stejně nemám co psát.

3 6
možnosti
Foto

Opět dokazujete svou neznalost věci. Michal Horáček je autorem bezpočtu skvělých textů. Pokud si najdete čas, zkuste sehnat /na rozdíl od auterm zmíněných presidentských spisů/ třeba knihu úvah O české krvi otců vlasti, kde jsou brilantní úvahy na různá témata.

4 2
možnosti
  • Počet článků 320
  • Celková karma 15,66
  • Průměrná čtenost 961x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik