Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J47a41r85a 71R61a86n82k

6. 2. 2017 2:42

:-)Pouzila jsem za nejakych 25 let zde asi 2x, ale mela jsem vzdy jen kratsi trasu mezi LA a SF - ale i to stacilo, mam radeji vlaky, kde se da chodit. Jinak vlastnim, nebo rentovanym , ale je jasne, ze kdyz prijedete z Evropy, je dobre vyzkouset vse. Odvaznemu stasti preje a horsi, nez v Indii a Rusku uz to nikde nemuze byt, myslim na velke vzdalenosti.

0 0
možnosti
MP

Obvykle s Vámi vřele souhlasím paní Rank, ale tentokrát ne zcela...ano americké vlaky...báseň...ale... jela jste 7 dní Transsibiřskou magistrálou ? Krása.

0 0
možnosti
PZ

Haha jo na Greyhound musi byt silny zaludek.A potom ty indidua kteri se nachazeji v cekarnach tak to je taky sila.

Naposledy co jsem by v Greyhound stanici tak chodil sfetovany mladik a snazil se ukradnout lidem mobily.

1 0
možnosti
Foto

Tak nevím jestli je ten článek ironie, ale nevěřím že jste jej myslel vážně. Greyhound je to nejhorší, co vás v USA může potkat. Toalety a umývárny v autobuse? To je naprostý nesmysl. Toaleta tam pravda je, ale její použití vyžaduje opravdu silný žaludek a pevné nervy. Stejně jako musíte mít pevné nervy s řidičem a spolucestujícími. Nemluvě o věčných přestupech daleko od civilizace, kde čekáte na spoj i několik hodin. Před Greyhoundem jednoznačně varuju všechny cestovatele a nenechte se nalákat ani relativně výhodnou cenou. Daleko výhodnější a bezpečnější je pronájem auta.

2 0
možnosti
MP

Mám poněkud jiné zkušenosti.Mně se to líbilo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 320
  • Celková karma 15,66
  • Průměrná čtenost 961x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik