Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

V komunismu jste nežil. To nikdo z nás, pane Pálko. Byl to rozvinutý socialismus. To jen abyste věděl o čem píšete. A za vaše úsilí je potřeba vám poděkovat. Pro Ukrajince toho dělají drtivou většinu obce, kraje, neziskovky a lidi jako vy. Chvástá se tím ovšem Rakušan. Nevím, kde žijete. Já kolem sebe žádné Ukrajinky se slzami v očích nevidím...

0 0
možnosti
MP

V komunismu jsem na štěstí skutečně nežil.Žil jsem v reálném socialismu, a to mi stačilo až dost.Kam by to dovedl"reálný" komunismus, nechci domyslet.Žiji v Brně. A slzy v očích ? Milý pane, patrně jste s žádnou Ukrajinkou nehovořil .

1 0
možnosti
Foto

R^Přeji všem ukrajinským válečným uprchlíkům, aby se jim v ČR dostalo potřebné pomoci, aby se uplatnili na trhu práce a aby si co nejdříve osvojili v potřebné míře český jazyk. Zároveň se nedokážu ubránit pocitům trapnosti, když si představím, že si pak budou moci přečíst , jak o nich píší čeští fašouni např. na Twitteru nebo co píší o Ukrajině STÁTEM TOLEROVANÍ hnusáci - V.I.P. šiřitelé ruské hnusné lživé propagandy.

2 0
možnosti

Špatně zvolený titulek. Místo toho, aby čtenáři ocenili, že jste se osobně angažoval při pomoci Ukrajinkám, řeší tady jízdní kola za totáče.:-)

1 0
možnosti
Foto

Jsem tenkrát psala do Mladého světa, tuším Sally, proč se obchod jmenuje Jízdní kola Šicí stroje, když tam nemají ani jedno z toho a odpověděli, že na tohle mi odpovídat nebudou.

3 0
možnosti
MP

Díky za cukroví paní Evo. Dnes se mi bude lépe usínat.

0 0
možnosti
Foto

... a chceš-li letět jako šíp, kup si kolo Favorit. Nějaká kola této značky, levnější modifikace, v prodejnách občas byla, ale nabídka zdaleka nedosahovala poptávky a ještě horší to bylo se součástkami. Naštěstí díry v trhu zalepila Eska, takže kdo chtěl kolo, i závodní, mohl si ho bez velkého shánění koupit. Ale moje první kolo, od rodičů, mělo štítek VAZ (volgogradskije avtomobilnije zavody), jezdilo jako drak. Pak jsem vystřídala hromadu kol, tři z toho mi postupně ukradli v devadesátých letech, dvě ze zamčeného sklepa a jedno zamčené u stojanu :-(

1 0
možnosti
Foto

I Esky bylo úzkoprofilové zboží.

Pořadník, tlačenka, nebo brigáda v Esce.

3 0
možnosti
  • Počet článků 319
  • Celková karma 12,99
  • Průměrná čtenost 942x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik