Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak to všechno užívat, tak jste se vlastně ještě nenarodil...a jste nepopsaný list!:-D:-D

Před spaním skvělý, osvěžující blog nad všechny léky! Díky!

1 0
možnosti

Doufám, že přispěl k dobrému spaní.A kdyby ne..meduňka stříknutá s L-karnitinem, to je jistota za 900 kč, .

1 0
možnosti
Foto

Já to nepišu nikdy, ale teď jo...smeju se tu a fakt mě pobavil každý řádek. Možná i proto...že jsem asi před hodinou jako ten blb neodolala nějakému článku o zdraví. ..pak mě rozhovorem s nějakým doktorem obcházela hrůza...že mam přesně ty příznaky a v sobě červy i cervotoce...a pak na mě někdo z monitoru zařval .že nemam odcházet, dokud si nekoupím momentálně zlevneny nejaky lék...prostě jestli neva...tak jeden blbec Vam dává karmu a děkuje za článek:)

1 0
možnosti

Tož taky" děkuju za děkuju".

0 0
možnosti
Foto

R^ Karma ;-D Párkrát, když jsem neměl zrovna co dělat, jsem si ty jména pořádně prolustroval, odkazy prošel a na příslušných diskusních fórech jsem žádal informace o provozovateli webu, informace o výrobci, číslo prohlášení o shodě, nebo povolení léčivý přípravek prodávat - třeba zaheslování v SÚKLu... atd. Diskuse se mnou většinou rychle skončila. Žádnej z těch desítek doktorů a odborníků a vedoucích kateder a výzkumných ústavů, nikdy neexistoval. Odkazy ve vyhledávačích jsou zacyklované zpět na příslušnou optimisticky se tvářící stránku atd. atd. atd. Prostě oblbování naivních lidí za těžké peníze. Navíc, pokud se přece jen v nabídce objeví něco, bez té barnumské reklamy, na jeden problém - co by fungovat mohlo, tak se poměrně rychle dá v lékárenských e-shopech zjistit, že totéž se dá koupit za zhruba dvacet procent úžasně zvýhodněné ceny v reklamě.

Jediná věc, která mně zaráží je, že tyhle blbiny jsou napasovány na jinak občas i seriózních webech. Inu, jak říkal jeden římskej klasik (nepřesně citováno): Peníze nesmrdí. Proto mám taky na prohlížeči blokátor reklamy a na všechny tři odkazy, kde to bez povolení reklam nejde, mám klasickej IExplorer. ;-)

1 0
možnosti

Já bych tam přidal jako záruku za kvalitu i pana Doktora Rátha s jeho instrumenty...jinak na mě tato reklama příliš nepůsobí asi zemřu a nepozřu....;-)

1 0
možnosti

S Rathem máte pravdu.Taky straší před kamerami s fonendoskopem na krku.I když je to asi skutečně lékař.Tedy patrně.

0 0
možnosti
  • Počet článků 319
  • Celková karma 13,89
  • Průměrná čtenost 942x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik