Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Marek Benda junior (fosílie Sněmovny České republiky) je stejný druh pracovního povaleče a nemakačenka, jako byl v ČSSD poslanec Bohuslav Sobotka. ;-(

3 0
možnosti
PK

Pan Bendy seniora jsem si vážil a to daleko více než třeba pana Havla, skvělý, zbožný a nebojácný muž, jeho syn je od "malička" v politice, vždy měl zajištěný velmi slušný příjem, o běžné realitě občana této země příliš neví.....

1 0
možnosti
LK

L24u66b11o31š 39K50r22i90m56l

31. 10. 2021 9:58

Dá se s tím souhlasit, ale na druhou stranu je Marek Benda velmi dobrý legislativec.

0 0
možnosti
DR

Opravdu nový svěží vítr. ;-D

1 0
možnosti
JR

J67a49n 25R18á71ž

30. 10. 2021 18:13

Don Pablo Blažek je absolutní vládce brněnské ODS, ze které po odstranění bratrů Venclíkových udělal své léno. Blažek našel Fialu v době kdy ODS potřebovala mít v čele někoho, na kterého se nic neví a zajistil, že se stal předsedou. A Fiala dobře ví, že bez Blažka byl stále jen ve veřejnosti příliš neznámým brněnským profesůrkem byť se honosícím titulem emeritní rektor a ne horkým kandidátem premierské funkce. Takže, když Blažek naznačil své ambice na ministerský post, bylo jasné, že Benda šanci nemá.

6 0
možnosti
ZZ

Don Pablo - má značné vazby na podnikatelskou i exekutorskou loby v celém Brněnském kraji. Není hloupý a mistrně ovládá politickou zákulisní hru - např prosadil po komunálních volbách 2010 na primátora Brna Romana Onderku - za ČSSD, který pak za odměnu šel na ruku mafiánům z ODS - při městských zakázkách i kupčení s městskými byty.

Za toto kupčení je teď obviněna Markéta Vaňková - dnešní primátorka Brna za ODS, jejíž účast se objevila při rozplétání kauzy STOKA.

Don Pablo o všem věděl, ale nepodařilo se zatím najít důkaz, že by v těchto kauzách byl přímo namočen.

;-)

1 0
možnosti
JD

Ani jeden z nich, NE!!! Rv

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 1
možnosti
JD

;-D;-D;-D Jedna paní povídala;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JL

To je volba mezi Skyllou a Charybdou.

Navíc Blažek, jako exministr spravedlnosti, jak se ukázalo, vydal nezákonně Rusům podnikatele Torubarova.

6 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 3
možnosti
VN

Pro budoucnost této země, doufejme, že ani jeden.

10 0
možnosti
ZZ

Patrně doufáte marně.

;-(

0 0
možnosti
VB

Ministr spravedlnosti by měl především informovat vládu o tom, že je třeba se vrátit k dodržování základních práv a svobod, tak jak vyplývají nejen z české ústavy a zákonů, ale i z mezinárodních konvencí, zejména Evropské úmluvy o lidských právech. Vč. vysvětlujících stanovisek štrasburského soudu: ten např. před pandemií trval na tom, že národní zákon nesmí zužovat zákl. práva nepřiměřeně, a když existují mírnější varianty řešení, pak je třeba uvážit tu mírnější, nikoli ty tvrdé vůči lidem. A omezovat práva lze jen na nezbytně nutnou dobu (nikoli např. na celé léto s minimál. infekcí) v přiměřené míře vůči riziku. Máme na JIP kolem 200 pacientů, což je nepatrné vůči celkově infikovaným, kteří jsou v drtivé většině bez zdravotních problémů.

1 6
možnosti
Foto

J23o46s21e38f 26B97á19r93t11a

30. 10. 2021 15:12

A článek jste četla?

8 0
možnosti
  • Počet článků 319
  • Celková karma 13,89
  • Průměrná čtenost 942x
Kverulant a nespokojenec, už dosti starý na to, aby se na dění kolem sebe díval z nadhledu věčnosti....někdy se to daří, mnohdy ne.

Seznam rubrik