Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lisabon zbožňuji. Byl jsem tam párkrát, psal o tom i zde na blogu a znovu se chystám. Já bych snad jen doplnil, že Lisabon má hodně podob s Prahou (kopcovitost, úzké uličky, kavárničky, dokonce i "Nerudovku" jsem objevil) a proto osobně považuji Lisabon po Praze za druhé nejkrásnější město Evropy. A viděl jsem jich už hodně.

0 0
možnosti
Foto

To je zajímavé, že Vám Lisabon připomínal Prahu. Musím říct, že mně moc ne. I přesto souhlasím, že to je úžasné město, které se rozhodně řadí k těm nejkrásnějším v Evropě. :-)

0 0
možnosti
Foto

Jsem ráda, že se Vám článek líbil. :-)

0 0
možnosti

Ještě bych doporučil institut portského vína :-)

3 0
možnosti
Foto

Vidíte, tam jsem nebyla...Tak třeba při další návštěvě. :-)

0 0
možnosti
Foto

Vůbec netuším jakým řízením osudu jsem se dostal k vašemu blogu potažko k tomuto článku, ale je pravda, že se do LIsabonu chystáme vyrazit přiští rok. Takže díky za tipy...

1 0
možnosti
Foto

Tak to jsem ráda, že jste na můj článek náhodou narazil. :-) Lisabon určitě doporučuji, je to úžasné město. Snad se Vám bude některý z tipů hodit.

0 0
možnosti

diky, diky, diky

16.9. v dopolednich hodinach v Lisabonu pristavavame a zdrzime se 3 dny

pak auto a 10 denni trip po severozapadnich divokych plazich - zacali jsme s tim v lonskem zari a tesime se na objevena, ale i zatim nam zatajena mista

jeste jednou dekuju za tipy od Vas

3 0
možnosti
Foto

Jsem ráda, že se Vám článek líbil. Lisabon je opravdu skvělý a jeho návštěva rozhodně stojí za to. Doufám, že si ho užijete a třeba využijete některý z mých tipů. Přeji hezký výlet! :-)

0 0
možnosti
Foto

Ještě, že na těch některých fotkách jste vy.

1 1
možnosti
Foto

Doufám, že se Vám líbily i jiné fotky. Lisabon je opravdu krásný. :-)

0 0
možnosti
Foto

Moc pěkný fotoblog. :-)R^ Díky za něj.

V Lisabonu jsem nikdy nebyl a tak jsem se rád alespoň takhle na něj podíval.

3 0
možnosti
Foto

Jsem ráda, že se Vám článek a fotky líbily. Lisabon je opravdu krásný a rozhodně stojí za návštěvu. Třeba se tam jednou také podíváte. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1019x
Jsem blonďaté melancholické stvoření, které miluje cestování, dobré jídlo a kvalitní spánek. Mám ráda poznávání nových kultur a lidí z různých realit, to je pro mě motorem energie a inspirace. O mých dobrodružstvích a zážitcích z cest se dočtete také na blogu: https://wanderingsloths.jimdo.com/

Seznam rubrik