Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak problematická minulosti hlavy státu..... Doufám, že máte dost odvahy se zeptat na minulost vašeho předsedy, kam třeba ulil prachy za strany Úsvit. To je mnohem ciltivějš téma, než to, že pan Pavel byl nějakou dobu v KSČ (což mne sice netěší, a,le je to mnohem lepší, než to, kdyby byl v StB jako jeho protikandidát).

To, že máte radost z pana Fica by vám nemělo zatemnit mozek, poněvadž tento pán cíleně likviduje demokratický systém. Ony protesty nejsou za svržení vlády, ale jen na obranu demokracie. Níže se pn Tichera správně ptá, jestli souhlasíte s poslením výrokem poslanece Kobzy).

Zkuste nejprve tak nějak zamést před vlastním prahem.

2 0
možnosti
Foto

Když se mnou někdo chce rekapitulovat obecně známé události, dostávám osypky, protože je mi jasné, že bude tlačit na výměnu názorů, která bude tak dlouhá, dokud jeho nenabydou vrchu a já je nepřijmu jako svoje vlastní.

Tfujtajxl.

2 0
možnosti
AT

Děkujeme za krásné shrnutí. Já bych měl na pana místopředsedu jen otázku, jestli souhlasí s výroky poslance Kobzy ke střelbě na FF. Zejména jestli si také myslí, že škola takové lidi svým výukovým programem vychovává. Jen abych věděl nakolik je SPD názorově konzistentní.

Děkuji

4 0
možnosti
AT

No ... žádná odpověď, taky odpověď

0 0
možnosti
AL

"voják s problematickou minulostí Petr Pavel, který se údajně vykoupil" - kdežto estébák s prokazatelně pochybnou minulostí odmítající to přiznat a podnikající za hranou dobrých mravů je zřejmě OK.

5 3
možnosti
Foto

Lživé urážky by měli admini mazat. Babiš zcela určitě zaměstnanec Státní bezpečnosti nebyl a pokud to o něm tvrdíte, lžete.

2 7
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 29,88
  • Průměrná čtenost 613x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik