Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Od okamžiku, kdy se Jurečka v TV chlubil, že se jim podařilo zvýšit počet domácností, které pobírají příspěvek na bydlení ze 160000 na 250000 už k této "pravicové" vládě nemám co říct.

1 1
možnosti

Autor je místopředseda SPD na Praze 4 a považuje se za konzervativce se sociálním cítěním. To mi stačí.

2 0
možnosti
JK

Autore, když mi na podzim 2023 skočil plyn trojnásobně ,tak taky považuji za vhodné požádat o příspěvek a doplatek na bydlení.

0 0
možnosti
Foto

Kdyby si měl VK kupovat potraviny za to, co vydělal (pro stát), asi by zemřel hladem.

4 0
možnosti
LC

Človíčku, Klause ještě dnes zvou ze světa nejméně dvakrát za měsíc, udělat hodinovou přednášku a platí mu za ni asi víc, než vy vyděláte za měsíc. Kam zvou vás? Pravda, v kamenolomu asi moc peněz nevydělal.

0 2
možnosti
Foto

Součástí velkého aparátu státu, na který potřebuje velké daně je i vaše strana a snad i vy. Nepletu se, že ne.

2 0
možnosti
HH

S obsahem souhlas, ale to, že to říkal VK je celkem bizár a chucpe:D

3 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 29,88
  • Průměrná čtenost 613x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik