Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J18i16r74i 76T16i21c55h68y

7. 5. 2022 17:19

Jakym vyvojem se odebereme je zceal nejasne. Znacna cast obyvatel jiz podleha zrudnym ideim zapadu. Mnozi mladi lide neznaji nasi historii a nemohou se z ni poucit. Z politickeho zapoleni, kde se respektuji vyledky demokratickych voleb, se odchylujeme k nenavistnym projevum porazenych ve stylu Democraticke strany USA. Nase spolecnost je silne rozpolcena.

0 0
možnosti
Foto

Moment, která společnost je ta Vaše?

Jestli se nemýlím, tak žijete v USA. To být Vámi, tak odtud zdrhám někam, kde jsou takové zrůdné ideje zakázány. Vzhůru! ;-D

0 0
možnosti
JK

Racionalismus, technologický pokrok a národní tradice hlásala neblahé paměti už Komunistická strana Československa.

1 0
možnosti
Foto

Konzervatismus je národní, klade důraz na národní identitu, suverenitu, patriotismus a národní zájmy. Národní konzervativci staví otázku národní identity mnohem výše než ostatní konzervativci Národní konzervativci národ vnímají podobně jako nacionalisté, projevují se u nich nacionalistické postoje, tedy nacismus a fašismus.

1 1
možnosti
JK

A jak jde dohromady národní konzervatismus s proruskou Trikolórou? Nebo máte na mysli ,,jeden národ pod vedením velkého Ruska"?;-D

5 1
možnosti
PK

Myslím že vývoj jde proti. Malý stát, migrace, pokles tradičního obyvatelstva, národní uvědomění malé proti sousedům, zpochybňování dějin ...

0 0
možnosti
JK

Kdybyste nedal tu poslední větu, tak na vás kašlu, ale tohle mě rozkuckalo.

Zastaralá myšlenka starého Klause o národovectví navíc konzervativním ve vás asi vzklíčila. Pokud zde tedy jen nehladíte Václavovi ego. Už od počátku to byla nepoužitelná kravina, a proto tohle spojení dále ani Václav nahlas neříká. Kdyby něco, tak on vám vysvětlí proč. Nicméně jde o krajně pravicový postoj silně spjatý s kapitalismem, takže mě dostala ta snaha nadběhnout zhrzeným komunistům, které opustila a odkopla ČSSD, to jsem se usmíval a jakmile jsem uviděl "vyhrňme si rukávy", to staré komunistické heslo, tak už jsem se neudržel a tlemím se ještě nyní. Omluvte případné chyby, to se fakticky nedá. ;-D

1 1
možnosti
PK

Starý Klaus v souvislosti s Lisabonem prohlásil že se rozpustíme jako kostka cukru v evropském moři. A chápu to jako dějinný vývoj kterému moc nelze bránit. Ať se líbí nebo nelíbí.

1 0
možnosti

Ten popis národního konzervatismu je velice vágní.

0 0
možnosti
JK

[...] Tak si vyhrňme rukávy a dejme se do toho!! [...]

Velitel pred nastoupen jednotkou: 'Vojaci, budte statecni'

Mam pribuzne v Americe. Bydli na severozapade a vicemene pohrdaji temi z jihu a mysli si, ze na ne jen plati. Hospodarske rozdily mezi temi staty v USA jsou obrovske a presto jsou to vsichni Americane.

Ziji v Badensku-Wuerttembersku a nas Svaby nema v Nemecku nikdo rad, zejmena ti ze severu nas nemohou moc citit. Kdyz mluvime kazdy svym narecim, tak si vubec nerozumime. My z jihu na vsechny ostatni platime, ale presto jsme jeden federalni stat. Ze spolu vyjdeme asi to bude tim zdravym patriotismem, kdy muzeme byt hrdi na to, ze nasi predkove dosli az ke Stalingradu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 18,98
  • Průměrná čtenost 575x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik