Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Podle mne je mnohem lepsi si poslechnout neco od Simon & Garfunkel nez plytvat casem ctenim vasich mytu.;-(

0 2
možnosti
JK

Vy mýty neboříte, vyrábíte nové. Totalitní diktatura je to nejhorší, cokoliv jiného je jen cesta správným směrem. Oblíbená omluva pro krvavé vyžadování poslušnosti je, že se udržuje "pořádek", opak je pravda, vše je chaos, jen nenaštvat vůdce je jediný cíl, zbytek se přizpůsobí za jakoukoliv cenu i za cenu vraždy. Kdo vám řekl, že byl v Rusku rozklad, jak vás to napadlo? Naopak nebýt bývalých důstojníků tajných služeb, kteří se násilně chopili moci, tak si Rusko prošlo "divokými devadesátkami" spolu s námi a nyní se mohli pomalu zbavovat pohrobků komunistů, jako my.

Německo zasanovalo masivně svoji východní část, i když je pořád znát rozdíl tak to by mohl být náš cíl, protože Německo sanuje i nás a dává nám dotace na pokrok a dohánění západu ze zaostalosti do které nás dostali komunisti a "bratrské" Rusko (SSSR), které nás vycuclo a dones dluh neuhradilo.

Jižní křídlo je nemilosrdně drceno dotacemi, které i vaši trojbarevní kritizují. Ujednoťte si kritiku.

Když tak přesně víte kdo kam patří a lepíte ty nálepky, nalepte jednu také na sebe. "Voliči nám nevěří, proto nejsme ve sněmovně".

Srandovní je, že prý bacha na propagandu a taky na valící se hrozbu zvráceného Green deal, to hned za sebou. Kromě toho, že je hrozný a zvrácený o něm nevíte nic, jen tuhle propagandu. Prý jinak to nepůjde, ale ono to jde, bez vás lépe jak s vámi. ;-)

3 1
možnosti
MR

Tak pokud věříte že Německo ČR sanuje, tak asi nemá smysl se s Vámi pouštět do diskuze.

1 0
možnosti
Foto

Hromada ...ismů a nálepkování.

Jako obvykle se tyhle články vyznačují spojováním nesouvisejících věcí, vytvářením vlastních konstrukcí a jejich vyvracením nebo potvrzením jak se to zrovna hodí.

Ale hlavně prakticky vždycky ignorují reálná fakta.

3 2
možnosti
MK

Karma. I když místní eurohujeři budou prskat.

2 1
možnosti
JB

J15i27r94i 46B42o90r

4. 2. 2022 9:55

Včera jsem nepochopil " ironií" pana Jakla, nerad bych se zase mýlil,toto je také ironie?

2 1
možnosti
JK

Mýty minulosti:

- Václav Klaus mladší povede Trikolóru k volbám

- Trikolóra získá poslanecké mandáty

- Šéfka konzervativní strany by nepodváděla s nemocenskou

5 1
možnosti
LC

Vámi uvedené "mýty" ale mají na můj život, potažmo celé společnosti, stejný vliv, jako na rotaci zeměkoule. Konečně, kdybyste je tady neprozradil, ani bych o nich nevěděl. Zato ty, co uvedl autor se mě více či méně dotýkají všechny.

3 1
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 18,98
  • Průměrná čtenost 593x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik