Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě mi tam chybí Václav Klaus, kterého se stále politici obávají. Proto není miláčkem levicové progresivistické společnosti.

0 1
možnosti

Nastrčené figurky, ovládané někým v pozadí jsou součástí celé veškeré známé historie lidstva. Nastrkování loutek a jejich manipulace a jejich prostřednictvím manipulace, obelhávání, okrádání a ideologické masírování davů je základní násobilka ve všech lidských skupinách, dříve tlup lidoopů, rodových klanů a všech jiných pozdějších vrstev, tříd, nebo jiných uskupení. Současný zesilující elektronický smog jen umožňuje rozšiřování všech myslitelných lží a jiných ohlupujících zvěstí a zpráv ještě rychleji a v ještě větším rozsahu. Pánové Huxley a Orwell to viděli zcela jasně.

0 0
možnosti

Člen nevolitelné strany svádí svou neschopnost na média.

2 4
možnosti

Pročetl jsem si Váš seznam lidí, kterým důvěřujete. Já jim nevěřím.

Máte rétoriku svého vůdce. Já ne, já jsem svobodný.

Největším miláčkem svého tisku je Andrej Babiš, že? Ten je závislý jen na svém marketinku! A věří, že totálně uchvátí moc v naší zemi. Má k tomu dobře nakročeno!

2 2
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 18,88
  • Průměrná čtenost 593x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik