Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Při každém vynálezu nikdo nemyslel na to, co se stane, když toho bude moc. Ale hlavně je moc lidí a města nejsou elastická, aby se rozšířily silnice a plochy na parkování.

Buď bude auto jenom pro movité, nebo naučíme mládež, že vozit si zadek 1km do práce nepomůže nikomu. Akorát hazime klacky pod nohy lidem, kteří se bez auta neobejdou.

Rovněž krizí řidičů náklaďáků by se dalo vyřešit návratem ke kamenným prodejnam. Rozmlsali jsme se, ale v konečném důsledku nedostatkem zásob utrpime všichni.

0 0
možnosti

Vzpoura nic. Lidi jsou dnes ovce.

1 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 21,48
  • Průměrná čtenost 603x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik