Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Vidite, ja myslel ze za nej muze George Soros a pak prazska kavarna.;-D

1 0
možnosti
JL

Vas clanek, pane Šimone Mičo, neobsahuje jednu ze zakladnich sil pusobici na cene cehokoliv. Je to cena trhu.

CR nemuze byt oazou v trznim hospodarstvi. To je zaklad. I Evropa se svymi kroky "zelene revoluce" tento trend zvysovani sama neudelala. Jen k tomu pomohla. Nejvetsi sila tohoto zvyseni, je v politice OVLADNUTI.

Zmena v "Bilem dome" 21 ledna 2021, bylo znameni zacatku. 22 ledna jiz vysel zakaz stavbu ropovodu z Kanady do jizni casti USA. Stejny rozkaz byl dan pro zastaveni "krakovani" zemniho plynu z bridlice. Povoleni vyzkumu lozisek na federalnim uzemi take pozastaveny.

Tyto kroky jsou podniknuty na podporu te "zelene: doktrine. Hlasovani "ODS" proti v evropskem Parlamentu je jen ukazkou bezmocnosti. Sila ovladnuti z hesly nam zname z minule doby, jsou tou pricinou inflace v celem svete trzniho hospodarstvi. V USA a take v Evrope.

Zde bych rad podotknul sve mineni o krocich CR v pomoci obcanum v budoucnosti. Vlada (kterakoliv) pouziva danove penize obcanu. Pouziti casti techto penez na dobudovani Temelina a Bukovan, nam pomuze mit nadbytek energie v jakemkoliv okamziku. Prebytek prodavat a po odecteni vyrobnich nakladu, penize rozdelit mezi obcany. Jsou to "dividenty" za investovane penize. Tak by mel pracovat demokraticky stat!!!

1 0
možnosti
Foto

Pokud se nemýlím, tak za první republiky měl stát nad strategickými komoditami jakýsi dohled. Současné skokové zvýšení ceny energie je výsledkem nezodpovědného chování "burziánů".

Asi jim chybí, že už tu nebylo dlouho nějaká krize.

1 0
možnosti
LU

"Musíme nadřadit české právo nad právem EU a rozhodovat se dle našich národních a strategických zájmů."8-o

Maďarsko má nadriadené právo nad právom EU?8-o Maďarská si vláda si dokáže presadiť svoju politiku, to čo píšete sú len výhovorky.

Najľahšie je povedať za to môže niekto iný, všetci ubližujú Česku.;-( Česká vláda, českí euroúradníci a českí europoslanci bojujú ako lvy.

1 0
možnosti
JK

Super, za nic ten chudák Babiš nemůže.

1. Podepsal Green Deal

2. Nerozhodl o dostavbě jádra a vyloučil Rusko.

3. Nenakoupil plyn.

Za to muže Fiala, aby bylo jasno.

Vtipné.;-)

2 3
možnosti
MS

Tak si nejdřív zjistěte, kteří europoslanci hlasovali pro zavedení současné podoby Green Dealu a kteří proti a pak svůj článek můžete napsat pravdivě. Pro hlasovalo Ano, proti ODS. Můžete si to ověřit.

4 1
možnosti
Foto

Lžete. Takže European Green Deal byl na pořadě k debatě 11. XII. 2019 a hlasování proběhlo 15. 1. 2020 v europarlamentu ve Štrasburku.Zjistil jsem toto: v hlasování hlasovali úplně všichni europoslanci za ANO PRO Green Deal. Nikdo se neozval ani s námitkami v debatě, nikdo se nesnažil vůbec o žádné změny.Z ODS hlasovali všichni PROTI a v debatě se i ozvali. Šel jsem ke zdroji a dohledal protokol debaty, z něhož cituji. Alexandr Vondra měl odvahu vystoupit a poslat je se Zeleným plánem do háje. „Ten program je radikální, zve se „Úděl“, ale fakticky je to zelená revoluce. My jsme konzervativci a revolucím nevěříme. Ano, chceme se chovat zodpovědně k planetě, chceme chránit přírodu, cítíme toto jako naši povinnost, ale cenou nesmí být ani znásilnění procedur, kdy jedni budou válcovat druhé, ale ani neúměrné náklady, které povedou jenom k tomu, že přijde další revoluce, která nám smete to nejcennější, co máme, přátelskou spolupráci evropských národů a svobodu. Green Deal se nesmí stát novým komunistickým manifestem, tentokrát v zelené barvě.“ Ty jo. Uvědomujete si, co je třeba, abyste v sektářském ovzduší západního klima šílenství tohle řekli veřejně? Smekám.

I Vercionová z ODS se ozvala a – teď se podržte – poukázala na to, že Green Deal uškodí chudým. Obvinila tvůrce, že skutečné sociální dopady před veřejností tají. A to je pravda, jelikož Green Deal je psán nejasnou úřednickou euroangličtinou, kde se pokrytecky tvrdí, že zelené zdražování povede „k lepšímu blahobytu a odstranění sociálních nerovností“ Ano, když na tom budou všichni mizerně, budou si všichni rovni.

1 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 18,98
  • Průměrná čtenost 593x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik