Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A co by bylo to pravé ořechové? Pokračování toho komedianta Trumpa?

0 0
možnosti
Foto

Jenže on se vrátí a může to být horší než předtím. Očekával jsem republikánské probuzení, to ale nepřichází. Což je ale pochopitelné vzhledem k tomu co Biden provádí. Doufal jsem, že příležitosti se chopí Nikki Haley ale zdá se že příští volby budou jistou kopii současné administrativy. Tedy Donald president a Nikki vicepresidentka.

0 0
možnosti

Pane Šimone Mičo. Vase hodnoceni americkych voleb v minulrm roce, je trochu skreslene. Jenom dve veci vyhraly tyto volby pro Bidena. Corona virus a levicadska media. Muj vlastni usudek.

Trumpova cesta k reseni teto nemoci se, pri retorice Biden, u obcanu neujala. Sli pro Bidena na vyreseni teto epidemie a jeho prognozu, kdy se to stane. To ucinkovalo na mysleni obcanu. Pripocitame-li podpory medii, volbu pro prezidentsky stolek definivne postrcilo Bidena. Kontraversni volebni procedury zde nepocitam pro dukazy, ktere nejsou verohodne.

I cesky obcan si muze po 10 mesicich udelat obrazek dnesniho prezidenta USA. A to je politik s 48 letou historii ve federalnich institucich. Ohodnoceni jeho kvalit politickeho veterana na skale 1 az 10, je definitivne na pokraji #1, a to je jeste hodne pridana kvalita, kterou nikdy nemel. Za celou tu dobu jako politik, nedokazal predlozit ani jedno reseni problemu Unie. Dvakrat se musel omlouvat za pouzivani myslenek jinych ve svych projevech, bez poukazani autora.

Vcerejsi vitezstvi republikanskeho kandidata na guvernera Virginie je opravdova bomba pro cele Spojene staty, Ukazuje silu matek, ktere chteji sve ratolesti vychovavat ke spravedlnosti. Skolske vybory predkladaji knizky o rasistickem uceni neodpovidajici mysleni prostych obcanu. Pri konfrontaci, tyto rodice byly nazvani teroristy a byla na ne podana zaloba k federalnimu ministru spravedlnost Ten dopis byl zverejnen a byl zakladem republikaskeho kandidata v boji proti tomu demokratickemu. Ten podporoval prave ten skolsky vybor jako zakladni autoritu pro vychovu deti. Ustava Virginie ma vetu podporujici pravo rodicu ve vychove svych deti. Zde levicova novodoba ideologie prohrala. Skolsky vybor byl nucen se omluvit a vzit zalobu zpet. Ta matka, ktera ten boj zacala, neni beloska. Prosta zena se smyslem pro spravedlnost. To bude mit velkou ozvenu pristi rok, kdy jsou volby na celem uzemi Unie.

2 0
možnosti

J13i44r36i 62T21i27c17h74y

3. 11. 2021 14:26

Uplne presne jste popsal predchozi a soucasnou situaci. Divim se, ze tu nevykrikuje vice radikalnich levicaku.

1 0
možnosti

J35a65n 17M20a83r27e95k

3. 11. 2021 15:18

Budou vykřikovat, sotva si tento blog přečtou....ale možná, že jim fakta zacpou hubu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 18,88
  • Průměrná čtenost 593x
Jsem učitelem angličtiny na střední škole v Praze. Také jsem místopředsedou hnutí Svoboda a přímá demokracie na Praze 4 a členem spolku Svatopluk. Popsal bych se jako národní konzervativec se sociálním cítěním. Mezi mé záliby patří mezinárodní vztahy a ekonomika. Mými oblíbenými autory jsou prezident Václav Klaus a jeho syn, Benjamin Kuras, Alexander Tomský, Petr Robejšek, Petr Hampl, Jiří Weigl, Ladislav Jakl a Ben Shapiro. Kromě mezinárodních vztahů a ekonomiky mám rád čtení knih, sledování filmů a potkávání se s kamarády u dobrého jídla a pití.

Seznam rubrik