Šéfredaktor MF DNES: více stránek a nové rubriky v ekonomice

Proč jsme se rozhodli vylepšit naši ekonomickou rubriku? Co nového přesně v novinách od pondělí 15. září najdete?

Ekonomické události a trendy ovlivňují českou, evropskou i světovou politiku, ale i zaměstnání či podnikání každého z nás - do značné míry se promítají i do soukromého a rodinného života. Krátce řečeno, v moderním světě vliv ekonomiky na život každého z nás nepochybně roste.

Spolu s tím roste také potřeba získávat přesné, zasvěcené a nestranné informace o tom, co se v ekonomice děje.

Proto MF DNES (v rámci dalších změn provázaných s iDNES.cz - o tom více zde) posiluje svou ekonomickou rubriku.

Od pondělí do pátku budete nacházet v novinách více stránek o ekonomice a všem, co s ní souvisí.

V pondělí vždy přineseme sešit Byznys speciál. V něm najdete důkladně rozpracované téma, které právě hýbe českým byznysem a lidmi, kteří se jej účastní. Toto pondělí (15. září) je to rozbor odměňování a platů českých manažerů.

V rubrice Z první ruky vždy hovoříme s jedním podnikatelem či manažerem o detailech a zákulisí jeho oboru.

Od úterý do pátku pak přinášíme rozšířený sešit Ekonomika, ve kterém najdete přehledně uspořádané sekce Domácí ekonomika, Lidé a podniky, Burzy a data a Světová ekonomika.

Na ekonomických stránkách MF DNES tedy najdete ode dneška více informací. Texty jsou navíc doplněny řadou dat, grafů a tabulek, které uvádějí informace do patřičných souvislostí.

Ekonomika však nejsou jen čísla, ale také a především lidé. Proto na ekonomické stránky MF DNES přibývá v průběhu celého týdne řada rubrik, která vás seznámí s lidmi z byznysu, jejich zkušenostmi i radami: Profil dne, rubriky Na cestách, Můj styl a další...

Budeme se snažit, aby vám ekonomická rubrika MF DNES přinesla všechny podstatné zprávy a analýzy, každý den něco navíc oproti konkurenci a to všechno ve srozumitelné a zajímavé podobě.

Robert Čásenský, šéfredaktor MF DNES

 

Autor: Redakční blog MF DNES | neděle 14.9.2008 15:15 | karma článku: 13,33 | přečteno: 5783x