Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zo

9. 10. 2008 17:36
jen tak

Ctěný pane redaktore.Vaše noviny jsem přestal číst a odebírat drahně již tomu let.A to z jednoho prostého důvodu.Mnohé vaše rádoby velkolepé kauzy nejsou dotaženy do konce, nebo výsledek je ta zarážející, že si občas říkám jestli jste si to celé nevymysleli.Osobně mě vůbec netankuje že Tlustý byl kdesi s nějakou nahotinkou, že někdo má tuny jakýchsi fotek o někom.Spíš mě udivuje že jste se jako médium k tomu bez skrupulí společně s Kroupou propůjčili.A je úplně jedno kdo to navrhl.Provokace tohohle typu by měla mít možnost dělat jen policie a nikdo jiný.Takže už z tohohle titulu vám nevěřím.Určitě vám stoupla prodejnost a Nově sledovanost.A řekl bych že to je hlavní cíl těhle vašich skoro kampaní.O nic jinýho než o prachy vám nejde.A to je smutné.Vůbec si neuvědomujet jaký silný vliv na lidi máte.A prostější duše vám všechno věří.A mě osobně mi jich může být jenom líto.Takže jen tak dál, až zblbnete celej národ.Včetně kojenců. 

0 0
možnosti

Boris69

8. 10. 2008 21:49
Pane Suchomele,

z vašeho blogu čpí ta vaše novinářská pseudoušlechtilost, pseudozarputilost a také pseudospravedlnost, která vám (novinářům MFDnes příp. IDnes) už  úplně zatemnila mozek... Zkrátka - my toho Langera dostanem i kdyby jsme si to měli všechno vycucat z prstu... Kdy už někdo z vás konečně přizná, že na prvním místě je vždy náklad a prodej a na druhém až pravdivost a serioznost...?

0 0
možnosti

zo

9. 10. 2008 17:38
Re: Pane Suchomele,

To bychom chtěli po novinářích hodně.Už delší dobu si myslím o našich novinářích totéž co M.Zeman.Souhlas  vašim příspěvkem.R^

0 0
možnosti

frko

7. 10. 2008 16:42
Modří nebo rudí

Řada bloggerů nemá problém uvést, se kterou stranou sympatizují, nebo kterou i volí. Jak je to s Vámi pane Suchomele? Napište nám to a budeme vědět, jestli jste rudý a nebo modrý pták. A nebudete se již muset ptát.

0 0
možnosti

aljav

7. 10. 2008 13:43
to jsou kecy !

Langer to vysvětlil. Nic nezákoného neudělal Nedoporučil horší nabídku ! Půjčku přiznal již před 8 lety ! Ale vy pořád jen spekulujete a nasazujete psí hlavu !  A to že v té vaší "obhajobě" zmiňujete z 95% ODS  svědčí o vaší nezaujatosti !  :-© :-© :-©

0 0
možnosti

BoboHml

7. 10. 2008 17:09
Re: to jsou kecy !

Langer nevysvětlil nic.Lhal.

Při bezpečnostní prověrce Ivana Langra se prý nevědělo, že figuruje ve spisu Krakatice. Uvádí to Mladá fronta Dnes. Národní bezpečnostní úřad se při jeho prověřování obrátil na policii i tajné služby se žádostí o informace, policie však zamlčela, že se Langer objevil ve spise, který policie vedla v souvislosti s vyšetřováním mafiánských aktivit kmotra podsvětí Františka Mrázka. Přiznal to šéf úřadu Tomáš Kadlec. Připustil také, že kdyby jeho úředníci tato závažná fakta znali, mohl mít Langer se získáním prověrky potíže. Právě bezpečnostní prověrkou se ministr vnitra opakovaně hájí proti pochybnostem o svém lobbingu v kauze prodeje stavební firmy IPS. Tu zpovzdálí ovlivňoval právě Mrázek.

0 0
možnosti

lycka.tomas

7. 10. 2008 13:20
Novínáří jsou různí..

Noviny však lze dělit na Rudé a Modré právo. Výjimka je Český rozhlas. ;-)

0 0
možnosti

lycka.tomas

7. 10. 2008 13:35
Re: Novínáří jsou různí..

op: Novináři... klavesnice a prstoklad. Tfuj tajble.:-)

0 0
možnosti

mazlikuzlik

7. 10. 2008 13:11
konečně

Vítám, že byla otevřena diskuze i pod blogem redaktorů idnes.

0 0
možnosti

Todd Berrtuzzi

7. 10. 2008 13:09
Suchomele pravda bude někde jinde

to aby v ČR mezi občany panovala deziluze pocit beznaděje , aby prostě "nebylo" dobře není zájem ani ČSSD ani ODS. Tady rozdal notičky někdo úplně jinej. Že ano Suchomele? ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 137
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6145x
Redakční blog MF DNES
Své dotazy nám můžete posílat na blogmfdnes@idnes.cz