Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Překvapivé, že Němci nakonec dospěli ke státní ideologii, jako kdysi my. Už jednou se tento národ nechal zlákat totální demagogií, byť tentokrát se tváří otočená o 180 stupňů. Eine kleine Katastrophe, diese Deutschland uber alles. Ja dumaju, što v Rasiji tože sejčas.

0 0
možnosti
VV

Teda ten Google Translator vam to ale hodne pomrsil.

0 0
možnosti
JR

J67a76n 13R20á53ž

10. 5. 2016 12:26

Dřív nebo později se i ty, jak říkáte "zgleichšaltované" děti srazí s realitou. Jaké všechny děti, ktere dospějí a začnou používat vlastní rozum.

I my, do kterých hustili nesmysly o socialismu všichni a rodiče měli většinou strach to vyvracet, jsme sami přišli na to, že socialismus je utopistická představa o možnosti sociálně rovné společnosti s nadvládou těch rovnějších. A díky tomu stačil relativně malý impouls, aby nadvláda komunistů skončila.

Je to jako se všemi námi, kdo do jsme uvěřili báchorce o jednotné Evropě, kde si budou všechny státy rovné, kde i Česká republika má stejný hlas jako Německo a Evropa bez hranic je to pravé ořechové. A počet těch, kdo prozřeli, že představy levicových liberálů o životaschopnosti tohoto modelu jsou stejná utopie jako komunismus, roste každým dnem, kdy EU vládci projevují svou neschopnost vládnout demokraticky.

2 0
možnosti
VV

Ty desetilete deti jiste nezazily hodiny cekani na hranicich Rakouska a Italie pri cestach na dovolenou. Ale rodice jim o tom asi vypraveli. A dnes, si to ale mohou na Rakousko- Bavorske hranici vyzkouset.

A pochybuji, ze ten porad naridil Max Strauss.

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1550x
žena v domácnosti

Seznam rubrik