Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

VK,  postava samolibosti ,sebestřednosti a vztahu ke Kremlu. Nemusíte mít obavy, nelze na něj zapomenout. V budoucnosti budou, alespoň doufám, kuponová privatizace, čisté-špinavé peníze atd. náležitě ohodnoceny.

0 1
možnosti
Foto

Ano jen i ti amnestii považuji za potřebnou z více důvodů ale hlavně proto ze upozornila na stav našeho soudnictví, a to je myslím také důvod toho pokřiku jednoduše potrefená husa...

2 0
možnosti

Jsem skutečně rád, že pro zábavu obecenstva stačí věta v duchu  - jsme proti EURU, všechno bude dražší, nehodí se nám to  apod.

Jenom by někdy stačilo se podívat, kdo je vítězem debaty o kurzech - obchodníci a bankéři. Poplatky na poplatky, marže a spread.... to jsou zaklínadla.

Milí euroví odbojáři, zkuste něco zaplatit česku korunou v oblasti na západ od Tachova a možná pochopíte, že koruna ani ČR skutečně není středem vesmíru a dokonalosti.

Za sebe - jsem s Eurem velmi spokojen, i devalvace mi na rozdíl od jiných výrazně pomohla, co bych si naříkal.

3 1
možnosti

J71a16r59a 88R85a55n35k

13. 6. 2014 6:23

Proc ne? Je dobre se vyznat mna burze:-)

0 0
možnosti
Foto

Co se týče odporu VK vůči zavedení eura, tak je zřejmý. Nedalo by se tak dobře "spekulovat" s kurzem měny. Zkuste si zaplatit něco do zahraničí (v eurech) převodním příkazem ze svého korunového konta. A pak se podívejte na poplateček.

4 1
možnosti

A jak často něco posíláte za hranice, hmm? Kdo to dělá jednou za pět let, tomu je to jedno, kdo to dělá každej týden, ten tak jako tak jede přes SEPA a má účet v EUR.

1 0
možnosti

Vaclav Klaus? Kez bychom o neznali...ne kvůli jeho nazorum na EU ale kvůli moralni zkazenosti...

7 1
možnosti

Máte nějaké bližší informace o morální zkaženosti VK? Já o ničem takovém nevím a přitom to prezentujete jako všeobecně známou věc. Zkuste to nějak upřesnit. Děkuji

1 4
možnosti

S zavedením eura nám začíná povinnost dát čtvrt bilionu na zadlužené země. Tuto částku so musíme vypůjčit, takže bankrot je za rohem. Čtvrtina Slováků je spokojena s eurem, tři čtvrtiny naopak. Díky euru se na Slovensku zdražilo, což nás taky čeká.

0 1
možnosti

Procenta jsou opačně. Přechod na euro není důvodem ke zdražení,ale když to čekáte ,tak vám obchodníci rádi vyhoví.:-/

0 1
možnosti

Souhlasím, ale už dávno nejsme svobodní občané, snad ještě můžeme říci svůj názor a jeli opačný než doporučený, tak jsme........

1 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1550x
žena v domácnosti

Seznam rubrik