Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AB

http://www.osn.cz/wp-content/uploads/2015/03/uprchlici.pdf

Doporučuji si přečíst zvláště články 9, 31 až 33 (1F) - o nějakém bezbřehém přijímání nemůže být ani řeči, každý stát může kohokoliv nepřijmout.

Osoby spadající pod článek 1D: "Tato úmluva se nevztahuje na osoby, které v současné době užívají ochrany nebo podpory odjiných orgánů nebo odborných organizací Spojených národů než Vysokého komisaře Spojených národůpro uprchlíky." - automaticky vylučují všechny, kdo jsou v táborech pod hlavičkou OSN.

0 0
možnosti
Foto

Jeden blog upozorňoval na to, že bez imigrantů by dnes Německo se začalo vylidňovat, v letošním roce už by to byl pětiprocentní úbytek obyvatelstva, což znamená, že do dvaceti let by stejně tamtéž nenacházelo žádné obyvatelstvo.

Nevím, co je větší problém, Německo zaplněné emigranty ze Sýrie, nebo liduprázdné Německo? Svět zítřka buď bude islámský, nebo nebude vůbec.

0 2
možnosti
Foto

Do dvaceti lety prázdno? A co pili autoři té studie? On ten pokles obyvatelstva totiž není lineární.

7 0
možnosti
JZ

Vazena blogerko, nemohu jinak nez Vam doporucit, abyste nepsala o vecech, kterym nerozumite.

0 5
možnosti
Foto

A čemu autorka nerozumí?

2 0
možnosti
Foto

To, že budete mít dokonce trvalé bydliště v Německu, neznamená automaticky, že se stáváte německým a evropským občanem. Na tuto nuanci pozor. V tom prvním případě máte toliko povinnosti, ale žádná práva.

0 0
možnosti
VV

No to jste to zase pane docente rozcis. Vysvetlete nevedomim jake povinnosti ma obcan s trvalym bydlistem v Nemecku a na co vsechno nema zadne pravo.

1 1
možnosti
MK

Alenko First, mám otázku. Proč pořád lžete druhým? Přepis mojí tety z Bavorska "Martine, tady je to hrozné. Vláda nám vnucuje něco co nechceme. A nejhorší na tom je, že se nesmíme ozvat, musíme mlčet a vše pro uprchlíky. Jediné co je povolené je slepě souhlasit. Nikdy jsem si nemyslela, když jsme v 48 utíkali, že nás to dostihne.

7 1
možnosti
VV

Pane Kavko, nemate nahodou telefonni cislo na tu vasi tetu? Rad bych se ji zeptal na to jeji protireceni.

Vite, ono 20% Nemcu jsou vlastne uprchlici. A dovedou se do te situace vzit.

2 4
možnosti
Foto

na tom přívalu je především podezřelá masovost a účast mnoha zemí, jejichž občané nemají na azyl nárok. Přikláním se k šířenému názoru, že jde o akci zpunktovanou USA k rozvrácení Evropy, včetně Ruska, aby se mohly stát vládcem zeměkoule.

0 1
možnosti
AF

a ještě nějakou další spikleneckou teorii byste už na skladě neměl?

2 1
možnosti
JL

AŤ si Němci přijímají migranty neomezeně, ale nevnucují je zemím, které je nechtějí nebo je chtějí v menším počtu. Všeho do času: až to Němce přestane bavit, svrhnou prostě současné strany - CD CSU-SPD, a spektrum politiky se změní, může to trvat 3-5 let, ale ke změně, odhaduji, nakonec dojde. Jedině, že by migrační proud něco zmenšilo resp.zastavilo - třeba třetí světová válka. Pak už bude těžké odněkud někam utíkat. Terén se zásadně změní a taky přístup k migrantům-uprchlíkům. Tak hlavně klid.

5 0
možnosti
AF

Němci nikoho nikomu nevnucují.

Kvoty vznikly na popud EU a jednalo se o ca. 160.000 uprchlíků, kteří ještě zůstali v Řecku poté, co Slovinsko, Moldavsko a Maďarsko zaplotily hranice.

4 5
možnosti
AF

Nevím, jak se vyznáte v německých poměrech, ale po přečtení váše článku jsem nabyla dojmu, že ani zlba.

Jak jste prosím vás přišla na ten nesmysl, že Německo nerozlišuje mezi azylantem a migrantem???

Dále na rozdíl od toho co píšete, musí každý stát na světě, který podepsal Ženevskou dohodu z roku 1951 přijímat uprchlíky a žadatele o azyl v neomezeném počtu.

Německá vláda skutečně nemůže stanovit maximální počet přijatých žadatelů o azyl, protože jí to nedovoluje ústava. Měnit ústavu je běh na desítky měsíců a do té doby musí Německo přijmout všechny, kteří přijdou na hranici a řeknou slovo azyl. A teprve poté, kdy jednotlivým žadatelům azyl neudělí, může je odsunout.

Takže bych vás ráda požádalo, abyste nepsala o věcech, kterým nerozumíte! Děkuji.

4 3
možnosti
Foto

Když nazvu hloupost zákonem, chytřejší se nestane

2 2
možnosti
MP

Hm, Kanada má prostoru habaděj, ale je vybíravá, Zéland jakbysmet. Ty německé politiky už zase posedl pocit vyjímečnosti a to nikdy dobře nekončívalo jak pro okolí, tak pro Německo samotné.

5 0
možnosti
Foto

A což teprve Austrálie, tam by se jich vešlo.

2 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1550x
žena v domácnosti

Seznam rubrik